Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jacksonove deti a matka v X Factor: Toto ich dojalo k slzám!

Matka a deti zosnulého Michaela Jacksona v zákulisí šou X Factor Zobraziť galériu (14)
Matka a deti zosnulého Michaela Jacksona v zákulisí šou X Factor

LOS ANGELES – Doľahli na nich silné emócie! Matka a tri ratolesti zosnulého Michaela Jacksona sa uprostred týždňa stali špeciálnymi hosťami americkej šou X Factor. Vystúpenie, ktorým si pamiatku Kráľa popu uctila jedna zo speváčok, však s nimi poriadne zamávalo. Všetci mali slzy na krajíčku!

Podarilo sa jej to, čo málokomu! Reč je o talentovanej hviezde menom Melanie Amaro, ktorá svojím hlasom uchvátila nielen porotu, ale tiež milióny divákov speváckej súťaže X Factor. Zatiaľ čo doteraz bola prirovnávaná k mladšej verzii megaúspešnej Beyoncé, od stredajšej noci sa môže pýšiť ďalšou výnimočnou nálepkou. Stala sa ženou, ktorá rodinu Jacksonovcov dojala k slzám!

Skvelé svetelné efekty aj vokály, no predovšetkým obdivuhodný spevácky výkon – to všetko zahŕňalo jedinečné vystúpenie kučeravej speváčky. Tá sa na pódiu predstavila so skladbou Earth Song z pera Michaela Jacksona a zabodovala na plnej čiare. Od poroty si vyslúžila standing ovation a od rodiny Jacksonovcov uznanlivý potlesk. Babička Katherine a tínedžerka Paris mali čo robiť, aby sa nerozplakali!

O perfektnom zvládnutí emotívnej skladby svedčila nielen tvár Jacksonovej matky, ale tiež slová z úst samotných porotcov. L.A. Reid sa nechal počuť, že sa cítil, akoby už sedel na Amarovej koncerte. Jej chránenec Simon Cowell svoje hodnotenie zhrnul takto: „Neviem si predstaviť lepší spôsob, ako vzdať úctu jednému z najúžasnejších umelcov na svete.“ A pozostalí Kráľa popu mu v duchu určite dali za pravdu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu