Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pobúrenie v priamom prenose: Naháč vtrhol na pódium!

Hayden Panettiere počas odovzdávania cien MTV EMA Zobraziť galériu (8)
Hayden Panettiere počas odovzdávania cien MTV EMA "prekvapil" nahý chlap. (Zdroj: isifa)

BELFAST – Kde zostali hranice morálky?! Aj keď na pritiahnutie pozornosti k odovzdávaniu hudobných cien zvyčajne stačia mená umelcov, tento ročník sa v podaní MTV stal pikantnou výnimkou. K slovu sa totiž dostal aj donaha vyzlečený muž. Priestor, ktorého sa mu dostalo, pritom využil poburujúco. Ukázal aj intímne partie!

Humor alebo len trápny pokus zaujať? Zdá sa, že organizátori tohtoročného udeľovania európskych hudobných ocenení MTV si na seba uplietli poriadne dlhý bič. Divákom totiž naservírovali muža bez jediného kúska oblečenia. O náhodu pritom zrejme vôbec nešlo. Naháča ochranka nielenže z javiska nestiahla, no navyše mu dopriala zopár sekúnd rozhovoru. Za to sa chlap neznámej totožnosti odvďačil pomerne nechutným spôsobom. Obnažil aj prirodzenie!

Exhibicionista sa pred kamerami objavil počas vstupu len 22-ročnej herečky Hayden Panettiere. Tá sa síce tvárila prekvapene, na situáciu však zrejme bola dobre pripravená. Najskôr lapala po dychu so slovami "Ach, môj Bože", vzápätí však holého muža pozdravila. A po tom, čo mu potvrdila, že hrala v seriáli Heroes, ho dokonca pozvala na drink: „Mal by si si dať s nami neskôr pivo.“ Naháč, ktorý nemal pri sebe telefón, sľúbil, že sa stretnú potom a rozutekal sa späť do zákulisia. S rukami vo vzduchu a nezakrytým penisom!

Aj keď takýto úvod odovzdávania ceny za Najlepšiu skladbu pôsobil šokujúco, Lady Gaga sa rozladiť nenechala. Svoju sošku si prevzala s úsmevom a Hayden vyobjímala. Spokojní však neboli samotní diváci. Tí totiž odvážlivca bez šiat doslova vypískali. Niet nijakých pochybností o tom, že podobný extrém s nahotou je vo svete zábavy naozaj prisilnou kávou...

Lady Gaga si preberá
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu