Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nepolepšiteľná rodina: Otec Lindsay Lohan opäť za mrežami

Michael Lohan Zobraziť galériu (5)
Michael Lohan

TAMPA - Michael Lohan, otec problémovej herečky Lindsay Lohan, je opäť za mrežami. Do Falkenburg Road Jail ho umiestnili po tom, čo ho prepustili z nemocnice v Tampe na Floride, kde predstieral, že má zlomenú nohu. Už v sobotu by sa mal Lohan dostaviť na súd, kde sa rozhodne o jeho ďalšom osude.

Michael Lohan sa do rúk polície dostal v stredu 26. októbra, len dvanásť hodín po tom, ako ho z väzby prepustili na kauciu. Jeho expriateľka Kathryn Major zavolala políciu po tom, čo ju Lohan podľa jej slov telefonicky obťažoval. Tým sa mal dopustiť porušenia súdneho nariadenia, ktoré mu zakazuje kontaktovať ju. Polícia tvrdí, že keď Lohana konfrontovali, vyskočil z balkóna hotelovej izby na treťom poschodí, čím sa chcel vyhnúť zatknutiu. To sa mu aj tak nepodarilo, pretože spadol na strom. Päťdesiatjedenročný otec Lindsay Lohan sa bránil tým, že len odpovedal na telefonát od svojej niekdajšej priateľky.

Michaela Lohana polícia zatkla aj v utorok 25. októbra - za domáce násilie. Vtedy sa Kathryn Major vyhrážal, že ju vyhodí z balkóna. Okrem toho ju vraj nútil k orálnemu sexu. Krátko po zatknutí ho prepustili na kauciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu