Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Hermiona ako sexi zajačik: Mieri takto do Playboya?

Emma Watson podráždila Hefnera ušami zajačika. Zobraziť galériu (12)
Emma Watson podráždila Hefnera ušami zajačika. (Zdroj: Elle)

LONDÝN – Záujem o jej krivky neutícha! Odkedy sa Emma Watson (21) po prvýkrát objavila v úlohe malej čarodejnice, prešla poriadny kus cesty. V súčasnosti aj s chlapčenským účesom patrí medzi symboly ženskosti a docenené módne ikony. Uvidíme ju však niekedy aj v Evinom rúchu?

Chce byť iná za každú cenu! Aj keď pre väčšinu hviezdičiek zo šoubiznisu je prvoradý čo najdokonalejší zovňajšok, talentovaná Britka svoj úspech stavia na prirodzenosti. Niet preto divu, že magazíny a kozmetické spoločnosti o jej tvár zvádzajú ťažké boje. Emma naposledy laškovala s objektívom pre ženskú bibliu Elle, čím vyvolala nemalý rozruch. Sú uši zajačika na jej hlave signálom pre Hefnera?

Hoci herečka tentoraz zostala len pri obnažení svojich výstavných nôh, ušatou čelenkou sa zaručene postarala o značnú provokáciu. Ponuku ukázať svoju cudnosť na stránkach najznámejšieho magazínu pre pánov už totiž raz dostala. Pred jej osemnástymi narodeninami sa ju zakladateľ impéria Playboy pokúsil na pikantné fotenie zlákať úctyhodným miliónom dolárov. Objavili sa síce špekulácie, že Emma na túto závratnú sumičku kývla, v skutočnosti by to však podľa jej vlastných slov nikdy neurobila. Žeby si to rozmyslela?

Emma Watson
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Elle)

V priloženom rozhovore hollywoodska kráska posolstvo svojho čierneho outfitu bližšie nevysvetlila. Priznala však, že pokiaľ ide o jej zovňajšok, aj ona trpí určitými obavami: „Očakávania, že budem vyzerať nejako konkrétne, mi robia starosti. Kvôli tomu ma Los Angeles desí. Mladí ľudia podstupujú plastiky, ale ja nechcem vyzerať ako každá iná.“ Či sa teda Emma v budúcnosti vyzlečie, zatiaľ pravdepodobne nevie ani ona sama. Veterán Hefner si však na jej krivky zrejme už opäť brúsi zuby. Nechajme sa prekvapiť, akú čiastku vytiahne tentoraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu