Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Vnady ako lopty: Americká venuša ohúrila masívnym dekoltom!

Christina Hendricks vypálila rybník známejším kolegyniam štedrou nádielkou vo výstrihu. Zobraziť galériu (11)
Christina Hendricks vypálila rybník známejším kolegyniam štedrou nádielkou vo výstrihu.

NEW YORK – Zbožňovaná i nenávidená! Hoci muži po celom svete jej krivky milujú, dámy zo sveta šoubiznisu jej občas ani nevedia prísť na meno. Keď sa Christina Hendricks (36) postaví pred objektív, jej objemný dekolt zatieni všetko naokolo. Kam si tie bujné vnady vytlačí nabudúce?!

Museli ju doslova preklínať! Reč je o herečkách Olivii Munn a Sarah Jessice Parker, ktoré si bok po boku strihli hlavné úlohy v komédii Nechápem, ako to dokáže. Na tohtotýždňovej premiére však nechýbala ani tretia hrdinka spomínanej snímky, Christina Hendricks. A tá svojimi kyprým poprsím okamžite vyvolala poriadny rozruch. Všetky oči boli razom nalepené na jej výstrihu!

Osí driek a masívny dekolt vytlačený až pod kľúčne kosti – v takej forme známa ryšavka v pondelok ovládla červený koberec. Svoje najsilnejšie ženské zbrane nechala vyniknúť v saténovej róbe z dielne dizajnérky Vivienne Westwood. A túto voľbu rozhodne neľutovala – o stredobod pozornosti mala po celý večer postarané.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Christina kraľuje všade, kam vstúpi, opak je vraj pravdou. Nie celkom sebavedomo sa cíti, napríklad, na pláži. Kúpa perfektných bikín totiž pre ňu predstavuje ozajstný problém. „Je naozaj ťažké nájsť plavky, pokiaľ máte veľké prsia. Buď vám vnady stláčajú alebo sú bez opory,“ priznala počas letnej sezóny. Napriek tomu by však mnoho žien na takú nádielku vo výstrihu zrejme nereptalo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu