Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Preoperovaná dcéra speváčky Cher: Bradu už má, chce ešte penis!

Dcéra speváčky Cher sa vďaka operáciám a hormónom mení na ozajstného muža. Zobraziť galériu (5)
Dcéra speváčky Cher sa vďaka operáciám a hormónom mení na ozajstného muža.

LOS ANGELES – Túži zo seba spraviť plnohodnotného muža! Hoci Chastity Sun Bono (42) na ceste za zmenou pohlavia už absolvovala poriadnu šnúru plastických operácií, stále nemá dosť. V novom tele, ktoré premenovala na Chaz Bono, jej k pocitu mužnosti hormóny nestačia. Chce byť chlapom aj medzi nohami!

Chaz Bono so svojou priateľkou Jennifer Elias tvorí pár síce už päť rokov, nikdy doteraz to však za dverami spálne neroztočili ako heterosexuálna dvojica. A to sa zrejme už o nejaký čas navždy zmení. Dcéra speváčky Cher, ktorá sa vďaka početným chirurgickým zákrokom premenila na chlapa, poctivo zbiera informácie. Možností, ako prísť k mužskému penisu, je totiž viacero!

„Ako muž sa teraz cítim veľmi dobre, chcel by som mať penis,“ zdôveril sa austrálskej rádiostanici 2Day. Ako však Chaz ďalej vysvetlil, k pohlavnému orgánu sa môže dopracovať dvoma veľmi odlišnými spôsobmi: „Pri jednom narastie z hormónov, je plne funkčný, ale menší než priemerný mužský penis.“ Pri druhom spôsobe je vraj potrebné odobrať kožu z oblasti, ktorá by neskôr mohla prestať pracovať správne. A je tu ešte jeden háčik: „Nie je pri ňom toľké vzrušenie a k fungovaniu potrebuje pomoc.“

Uvidíme, pre ktorú variantu sa Chaz nakoniec rozhodne. Bližšie mu však zrejme budú hormóny. Vďaka nim si momentálne necháva narásť bradu a nebojí sa chodiť na pánske toalety. Skúškou popularity mu však bude reality šou v štýle slovenskej Let’s dance, na ktorú sa v týchto dňoch poctivo pripravuje. Ak by aj vypadol hneď v prvom kole, snáď ho to aspoň naštartuje v zhadzovaní kilogramov. Nenarástlo mu totiž len mužské ego, ale aj poriadne brucho!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu