Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Takmer ako Jackson: Našiel sa budúci Kráľ popu?

Greyson Chance Zobraziť galériu (3)
Greyson Chance

LOS ANGELES – Talent v sebe nezaprie! Hoci Greyson Chance v lete oslávi ešte len 14. narodeniny, v hudobnom svete začína byť čoraz populárnejší. Prespievaním známych hitov si dokonca získava priazeň popredných umelcov. Aj zosnulý Michael Jackson by mu za takýto výkon zrejme zložil poklonu!

Cit pre hudbu má v krvi! Pri vnímaní práve jeho podania skladby divák okamžite nadobudne dojem, že americký tínedžer doslova zrástol s klavírom. Naposledy príjemne prekvapil cover verziou piesne I Wanna Be Where You Are, ktorou svojho času žal úspechy legendárny Michael Jackson. A verte, že takúto poctu si Greyson nemohol načasovať lepšie!

Spomínaný singel, ktorý medzi inými prespievala aj popová diva Beyoncé, sa totiž objavil na Jacksonovom debutovom albume. A ten svetlo sveta uzrel v období, keď mal Kráľ popu ešte len trinásť rokov. Táto paralela dokonale vystihuje práve talentovaného klaviristu z Texasu. Tomu totiž v rovnakom veku prvé CD vyjde už o dva mesiace!

Greyson do povedomia hudobnej verejnosti vstúpil minulý rok, keď v istej talentovej súťaži predviedol skladbu Paparazzi od speváčky Lady Gaga. Záznam sa stal okamžite hitom na serveri YouTube, kde si ho doteraz pozrelo viac ako 39 miliónov užívateľov. A odkiaľ vlastne pri hre na klavíri čerpá inšpiráciu? „Mám rád umelcov, ktorí dokážu svoje emócie vyjadriť cez hudbu a spievajú zo srdca,“ prezradil v televízii. Zdá sa teda, že o tomto nadanom mladíkovi budeme ešte veľa počuť!

I Wanna Be Where You Are v podaní talentovaného Greysona

Originál od Michaela Jacksona

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu