Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Vychudnutá Claudia Schiffer: Už na sebe tvrdo maká!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (8)
Claudia Schiffer

LONDÝN – Konečne sa spamätala! Hoci Claudia Schiffer (40) pripomínala v posledných dňoch iba sivý tieň, nakoniec si predsa len vstúpila do svedomia. Po spŕške kritiky na adresu svojej vyziabnutej postavy sa chce opäť dostať do formy – k niekdajším sexi krivkám sa musí vrátiť čím skôr!

Už bolo na čase! Aj keď zlé jazyky v súvislosti s jej chudnutím hovorili o anorexii, modelka je už zrejme z najhoršieho vonku. Po fámach ohľadne nevery jej manžela Matthewa Vaughna sa všetko vracia do starých koľají. Známy režisér totiž poprel, že by mohol byť otcom ešte nenarodeného dieťaťa herečky January Jones, s ktorou ho spojila práca pri nakrúcaní najnovšej snímky X-Men. A Claudia? Tá si vylepšuje postavičku drinou v posilňovni!

Na to, aby pôsobila opäť žensky a v skvelej forme, si mama na plný úväzok najala osobného trénera. Radiť si však rozhodne nenechá od nijakého amatéra. Cvičením ju totiž sprevádza fitness guru Tracy Anderson, ktorú služby svojho času využívala samotná Madonna. Podľa Claudiiných priateľov prvé výsledky na seba nenechali dlho čakať – manekýnka s nemeckým pôvodom sa nikdy necítila lepšie!

„Claudia pracuje s Tracy na znovuobjavení svojho zovňajšku. Na jeseň tiež plánuje uviesť vlastnú pletenú kolekciu. Určitý čas sa chce sústrediť len na seba,“ prezradil zdroj z modelkinho blízkeho okolia. Ten zároveň potvrdil, že Claudia už stojí nohami pevne na zemi: „Obvinenia z nevery ju šokovali, ale rodina a nová módna línia sú teraz najdôležitejšími vecami v jej živote.“ Neostáva teda nič iné, len jej držať palce!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu