Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Kráska z Armageddonu a Pána prsteňov: Takto vyzerá bez mejkapu!

Liv Tyler má dve tváre Zobraziť galériu (7)
Liv Tyler má dve tváre

NEW YORK - Bledá tvár, nevýrazné črty a hrozné oblečenie! Tak vyzerá herečka a dcéra rockera z kapely Aerosmith Liv Tyler (33) v súkromí. Zdá sa, že hviezda je bez rád svojich vizážistov a stajlistov úplne stratená!

Tak toto je priveľa! Je prirodzené, že aj hviezdy si chcú užívať pohodlie domova bez mejkapu a v oblečení podľa svojho výberu. To, čo v New Yorku predviedla herečka Liv Tyler svojim susedom bol však čistý nevkus!

Tvár bez známky mejkapu sa ani zďaleka nepodobala na krásky, ktoré Liv stvárnila vo viacerých filmoch a jej oblečenie by si od módnych kritikov tiež vyslúžilo poriadny čierny bod. Na nohách sa jej totiž skveli prapodivné vzorované legíny a chodidlá zas zdobili kožušinkové papučky, ktoré pôsobili dojmom, že sú o pekných pár čísiel väčšie ako herečkine nožičky.

Zdá sa však, že Liv dnes myslí na celkom iné veci ako na svoj imidž – chcela by totiž naspievať duet so svojím otcom, frontmanom kapely Aerosmith Stevenom Tylerom. „Spievame spolu stále. Vždy sa rozprávame o tom, že by sme mali niečo spolu spraviť,“ prezradila Liv. „Ale často som mimo a je naozaj ťažké zosúladiť náš program a stretnúť sa,“ vysvetľuje, prečo doteraz ich spoločné dielo zatiaľ nevzniklo. Dúfajme, že ak sa to aj vydarí, bude to lepšie ako vkus Liv v obliekaní!

Liv Tyler
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu