Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Šialená dvojníčka: Pre podobu s Britney Spears si oholila hlavu!

Lorna Bliss - dvojníčka Britney Spears Zobraziť galériu (6)
Lorna Bliss - dvojníčka Britney Spears (Zdroj: ITV/YouTube)

LONDÝN – Medzi hanblivky určite nepatrí! Ak niekto vie, ako šokovať a nemať pritom žiaden talent, je to určite blondínka Lorna Bliss (32). Tá totiž kvôli túžbe vyzerať ako verná kópia Britney Spears neváha urobiť naozaj čokoľvek – oholiť si hlavu či vyzliecť sa takmer donaha!

Takmer v Evinom rúchu na stole porotcov! O takéto pikantné číslo sa na britských obrazovkách postarala pseudospeváčka, ktorá zavítala na kasting šou Britain's Got Talent. To, s čím sa prišla pochváliť, však nielen divákom v hľadisku doslova vyrazilo dych. Keď Lorna zhodila dlhý sveter, na jej hruď okamžite pribudli dve britské vlajočky. V priehľadnom celotelovom overale a bielych tangáčoch jej bolo vidieť takmer všetko!

Otrasný spev, vlnenie bokmi, ale aj váľanie sa po stole, či bozk s porotkyňou – tým všetkým si chcela imitátorka svetovej pophviezdy vybojovať postup do ďalšieho kola. A hoci Davidovi Hasselhoffovi okamžite padla sánka, nakoniec odišla s dlhým nosom. A to ešte skôr, ako vôbec dokončila svoje vystúpenie!

Ešte pred samotným vstupom réžia ponúkla Lorne priestor aj prostredníctvom krátkej dokrútky. A v nej dvojníčka svojich krajanov poriadne šokovala. Na svoj imidž už totiž minula úctyhodných 135 tisíc libier: „Parochne, zubné ošetrenia, tvárové... Ak schudne, schudnem aj ja; ak trošku priberie, poviem si 'Hej, ide sa na pizzu.' Keď si Britney oholila vlasy, urobila som to tiež. Prakticky som celý svoj život zasvätila tomu, aby som bola Britney.“ V talentovej súťaži však jej svojské umenie neocenili – veď načerveno sa rozblikali všetky tri bzučiaky!

Lorna Bliss - dvojníčka Britney Spears

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu