Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tlučková zoči-voči duchovi? Paranormálny jav a potom prišla tá NAJHORŠIA správa

Zuzana Tlučková, Gizka Oňová
Zuzana Tlučková, Gizka Oňová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vtipná aj tajomná. Mystická aj dobrodružná. Vzťahovo vybrúsená, herecky bravúrna, príbehovo prekvapujúca. Záhadná a magická. Presne taká je najnovšia, v poradí už desiata premiéra Divadla komédie. Nesie názov: 2:22 - príbeh duchov.

Divadlo komédie predstavilo brilantne vtipnú inscenáciu, pri ktorej sa budete báť aj smiať. V hite súčasnej divadelnej Európy s názvom 2:22 - príbeh duchov od britského autora Dannyho Robinsa excelujú herci Soňa Norisová, Dominika Žiaranová, Marcel Ochránek a Přemysl Boublík. Premiéru inscenácie v réžii Svetozára Sprušanského si nenechali ujsť mnohé známe osobnosti. Medzi nimi aj Gizka Oňová a Zuzka Tlučková. Verí Gizka na duchov? „Chvíľami áno. Keď je človek indisponovaný a keď začuje niečo alebo cíti niečo a nevie si to vysvetliť, tak možno aj áno. Ale ja sa ich nebojím, lebo keď nejaký duch je okolo mňa, to môže byť babka, dedko, alebo nejaký blízky človek, nikomusom nijak vedome neublížila, nikoho som nezabila, takže neali by ma prenasledovať, mali by ma podporiť“, vyznala sa nebojácna Gizka.

„Stali sa mi veci, spadol mi obraz zo steny a potom som sa dozvedela o smrti môjho kamaráta, alebo mi praskla lampa a tiež to bolo spojené so smrťou, takže mám pred tými vecami rešpekt“, priznala sa zase Zuzka Tlučková. Obe herečky prezradili, čoho v živote sa boja a majú z nich strach, aj čím ich zvykli strašiť rodičia. Ktorá z týchto dvoch herečiek je odvážnejšia, ktorá ustráchanejšia a čo ich vlastne spája? Okrem predstavenia Klimaktérium, kde spolu hrajú na jednej scéne… Gizka prezradila aj to, o čom sa s kolegyňami rozpráva, keď si zakaždým vydobyje slovo. A povedala aj to, prečo Zuzka ešte MUSÍ pracovať.

Tlučková zoči-voči duchovi? Paranormálny jav a potom prišla tá najhoršia správa (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Gizka OňováZuzana Tlučková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu