Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hviezda Let's Dance dostala náklad od divákov: Nechutné... TOTO už bolo PRIVEĽA!

Juraj Loj a Natália Glosíková Zobraziť galériu (2)
Juraj Loj a Natália Glosíková (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulé kolo Let's Dance bolo plné výnimočných momentov. A nastala aj situácia, aká v histórii tejto šou ešte nikdy nebola. Celebritní súťažiaci si vymenili svojich tanečných partnerov. Krásna Natália Glosíková, ktorá tvorila pôvodnú dvojicu s Jánom Tribulom, si tak konečne mohla naplno zatancovať a predviesť svoje umenie. Do páru dostala herca Juraja Loja...

Sexi brunetka sa v dokrútke vyjadrila, že hoci Janka Tribulu miluje, veľmi sa teší, že si konečne poriadne zatancuje. Rovnako nadšený bol aj herec. Jeho stála partnerka Natália Horváthová má vraj rešpekt pred dvíhačkami, a tak ich potom s Glosíkovou predviedli rovno niekoľko. Pár si spolu zatancoval živelnú cha-chu a diváci len otvárali ústa. Bolo to totiž skutočne horúce! 

Galéria: 7. kolo Let's Dance

Natália sa pri Jurajovi zvŕtala ako o život a bolo zjavné, že si to nesmierne užíva. Miestami pôsobila, ako šelma, ktorú konečne pustili z klietky. „Ja som zmätená. Ja som sa párkrát aj prekrížikovala trošku... Myslím, že keď sa vrátiš k Jankovi, Natálka, musíš mu povedať, že to nie je tak, ako to vyzerá. Akože malo to taký sexepíl, ako dnes nič. Číslo to bolo úžasné... A cha-cha tam bola tiež," vyjadrila sa Adela. 

Hviezda Let's Dance dostala náklad od divákov: Nechutné... TOTO už bolo PRIVEĽA! (Zdroj: TV Markíza)

Dvojica dostala veľké množstvo poizítívnych komentárov, no našli sa aj ľudia, ktorí temperamentnej brunetke poriadne naložili. „Chcela sa pani Natália ukázať, ale bolo to príliš. Mala som z ich vystúpenia zmiešané pocity," napísala v diskusii k ich tancu Nikola. „Mne sa to vôbec nepáčilo... Len asi pani tanečníčka sa musela ukázať. Myslím, že ani Loj nie je až za takýto exhibicionizmus," súhlasila Monika. 

„Toto bolo už moc. Áno, Natália je skvelá tanečnička, ale na mňa pôsobí zo všetkých tanečníc, čo boli doteraz v Let's Dance, najviac nesympaticko a namyslene. Dosť zvláštne vyjadrenie a prehnane sa chce ukázať," vyjadrila sa ístá Klaudia. „Bolo to prehnane sexuálne. Až nechutné. Porota tiež zostala v pomykove. Myslím, že aj Zuzana Kanócz je šťastná za Natáliu Horváthovu. Kebyže Loj dostane túto erdeg babu, tak amen," hromžili ďalší diváci. 

Hviezda Let's Dance dostala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Sexi cha-chav podaní Juraja a Natálie si ale našla aj veľa fanúšikov, ktorí pochopili, že Glosíková konečne dostala príležitosť, aby sa poriadne vybúrila, keďže herec miestami tancuje takmer ako profík a po jeho boku si mohla dovoliť predviesť niečo živelnejšie. „Ona by si zaslúžila presne takého partnera ako je Juraj Loj, lebo ona je vážne úžasná tanečníčka," napísala istá Naty. „Natália je neskutočná, konečne mohla naplno predviesť svoj talent," podporila ju ďalšia diváčka. „Ja nechápem tieto hejterské komentáre. Ľudia, vy ste mali oči počas celého tancovania zatvorené? Veď boli dokonalí, mne sánka spadla z jej tancovania. Normálne som z nich oči nevedela odlepiť," nadchla sa zasa Júlia. 

A aký je váš názor? Páčilo sa vám spoločné číslo Natálie Glosíkovej a Juraja Loja? Alebo si taktiež myslíte, že to už bolo príliš? Dajte nám vedieť prosttedníctvom hlasovania v našej ankete! 

 

Viac o téme: Natália GlosíkováLet's DanceJuraj Loj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu