Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Je z neho OTEC! Hviezda Lets Dance má SYNČEKA... Po KOMPLIKÁCIÁCH prišiel na svet skôr!

(Zdroj: koláž)

BRATISLAVA - Ešte 21. marca sme na Topkách informovali, že Ján Ďurica, ktorý hviezdil v aktuálnej sérii Let's Dance, rieši problémy v súkromí. V tom čase bola hospitalizovaná jeho tehotná partnerka - modelka a podnikateľka Diana Kačurová, ktorú postihli zdravotné komplikácie. Športovec nám už vtedy prezradil, že budúcu mamičku zastihli problémy a vyzerá to tak, že pôrod príde predčasne. No a teraz... Už sú z nich rodičia!

 „Dianke vyšli zlé výsledky pečeňových testov. Je to nejakým spôsobom genetické, s týmto mala problém aj jej mamina," povedala ešte koncom marca pre Topky.sk naša futbalová hviezda. V čase, kedy sme sa s Jankom rozprávali, bol práve v nemocnici a robil spoločnosť svojej milovanej polovičke. „Lekári rozhodli, že bude najlepšie, ak tu Dianka zostane," povedal nám športovec a dodal, že tieto nečakané komplikácie tak trochu skrížili ich "pôrodné plány". „Podľa lekárov už pravdepodobne nebude možné, aby Dianka rodila prirodzene, ale bude musieť ísť cisárskym," prezradil Ján Ďurica. 

Galéria: Ján Ďurica odchádza zo súkromnej kliniky

No a napokon sa tak aj stalo. Diana porodila mimo svojho pôrodného termínu. To, že z Ďuricu je dvojnásobný otec (prvú dcérku Ninku mu v roku porodila Miss Slovensko 2006, pozn. red) sa všetci jeho fanúšikovia dozvedeli prostredníctvom sociálnej siete Instagram. „Ahojte kamaráti. Chceme sa s vami podeliť o radostnú chvíľu. Dnes o 17.52 sa narodil naš synček," oznámili novopečení rodičia v príspevku, ku ktorému pridali aj dojemnú fotografiu. Jánovi a Diane k narodeniu ich synčeka srdečne gratulujeme a prajeme, aby sa mamička aj bábätko tešili pevnému zdraviu! 

Viac o téme: PôrodJán ĎuricaSynDiana Kačurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu