Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kollárova dcéra na ZÁKROKU: Má len 22... A nechala si urobiť TOTO!

Boris Kollár s dcérou Alexandrou Horňákovou Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár s dcérou Alexandrou Horňákovou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Alexandra Horňáková si aktuálne užíva život ako z bollywoodskej rozprávky. 22-ročná dcéra Borisa Kollára našla šťastie po boku Neela Virwaniho - syna indického boháča. V exotickej krajine trávi množstvo času a nedávno sa dokonca nechala počuť, že sa tam kvôli pracovným povinnostiam svojho drahého na dva roky presťahujú. Momentálne je však pôvabná blondínka opäť na Slovensku a... Aha, čo tu absolvovala!

Sašinou najväčšou vášňou si móda a jazda na koni. Nezabúda však ani na ďalšie športové aktivity, o čom svedčí aj jej vymakaná postavička. Keďže je už dávno plnoletá, svoje telo rada ukazuje aj v rôznych sexi kúskoch či bikinách. Kým mužom sa pri pohľade na jej krivky krúti hlava, mnohé ženy by dali všetko, aby mali rovnakú figúru. 

Kollárova dcéra na ZÁKROKU:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram )

Lenže, ako každá dáma, aj ona si na sebe našla niečo, čo sa jej nepozdávalo. A tak sa nechala "vylepšiť". Počas jej aktuálneho pobytu na Slovensku jej kroky zamierili na instú kliniku, kde si ľahla pod prístroj, ktorý pôsobí až strašidelne a po zákroku vyzerala, ako by ju niekto poriadne "vyplieskal".

„Dnes som sa rozhodla, že vyskúšam microbleeding," vyhlásila a na sociálnu sieť Instagram pridala fotografiu svojho polonahého pozadia v spodnej bielizni. „Malými ihličkami sa zapracuje do kože špeciálne sérum, ktoré má potom vylepšiť vzhľad pokožky. Ja mám strie na zadku a chcela som s tým už niečo spraviť," vysvetlila Alexandra.

Zákrok si plánuje zopakovať a hoci si je vedomá toho, že to "vyzerá strašne", hovorí, že sa nie je čoho obávať. „Pred ošetrením sa aplikuje umŕtvovací krém a hojí sa to maximálne týždeň," dodala dcéra Borisa Kollára, ktorá si s takýmto boľavím pozadím najbližšie dni asi len tak pohodlne nesadne... 

Foto zo zákroku nájdete v našej galérii:

Galéria: Alexandra Horňáková

Viac o téme: Boris KollárAlexandra Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu