Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VÝCHOVA podľa Jany Kirschner: Dcéram ZATRHLI sociálne siete... TAKTO to funguje v Británii!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Jana Kirschner žije už dlhé roky v prekrásnom Londýne, kde spoločne s partnerom Eddiem vychovávajú ich dve dcéry - Matildu (13) a Yolu (9). My sme sa so speváčkou stretli počas krstu jej najnovšieho albumu "Obyčajnosti" no a po rozhovore o tomto hudobnom počine padla reč aj na súkromie a rodičovstvo...

Zaujímalo nás, či Yola a Matilda vnímajú to, že ich mama je slávna speváčka a pripomienkujú jej piesne. Speváčka však hovorí, že dievčatá majú úplne iný hudobný vkus. „Napriek tomu, že nie vždy sú moje pesničky súčasťou ich playlistov, lebo počúvajú inú hudbu, dokážu oceniť, čo robím a myslím si, že vedia, že robím dobrý džob," myslí si Janka. 

VÝCHOVA podľa Jany Kirschner: Dcéram ZATRHLI sociálne siete... TAKTO to funguje v Británii! (Zdroj: Ján Zemiar )

Keď si však ide zahrať naživo, jej ratolesti sa ochotne pridajú. „Chodia veľmi rady na koncerty, veľmi si to užívajú. Chodili by aj viac, keby to nebolo také komplikované. Možno keby sme na Slovensku, chodili by aj viac. Ale na toto slovenské turné, ktoré začína v apríli, by sme ich chceli zobrať na niektoré koncerty. Takže dúfam, že uvidia aj kus Slovenska a trošku niečo iné, ako len záhradu mojej maminy. A myslím, že to bude výzva, ale aj zaujímavé - vidieť oboch rodičov na pódiu," povedala pre Topky.sk speváčka, ktorej sme sa pýtali na to, či sa u jej dievčat už začala prejavovať puberta. 

Jana Kirschner
Zobraziť galériu (2)
Jana Kirschner  (Zdroj: Ján Zemiar)

Predsa len, staršia Matilda má 13 a práve tento vek je obdobím, kedy to s deťmi začína celkom slušne "plieskať". V domácnosti Jany to je trošku inak... „Prejavuje sa to extrémnym množstvom kozmetických produktov, ktoré nám doma pribudli. Je to naozaj niekedy neuveriteľné, aké kvantum a aký prehľad tie baby majú o tom, ako sa majú namaľovať, čo si majú dať na vlasy," povedala nám so smiechom umelkyňa, ktorá dodala, že od staršej dcéry sa v tomto smere niekedy učí aj ona sama a že inšpiráciu Matilda čerpá v kruhu kamarátok a spolužiačok. 

Ani jedna z nich totižto nie je aktívna na sociálnych sieťach a staršia dcéra má dokonca najhorší mobil v triede. Prečo to tak je, sa dozviete v našom rozhovore, kde nám Jana Kirschner prezradila aj to, ako to jej baby zvládajú, prečo považuje sociálne siete za extrémny problém a dozvedeli sme sa, ako sa s mobilmi v detských rukách plánuje vysporiadať Británia. Pustite si naše video... Viete si predstaviť, že by sa niečo TAKÉ zaviedlo aj v našich školách? 

Galéria: Jana Kirschner

 

 

 

 

Viac o téme: DetiJana KirschnerObyčajnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu