Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Matyáš s priateľkou majú výnimočný vzťah so známym umelcom: Takto sa žiadna iná celebrita nespráva!

Matyáš Adamec s priateľkou
Matyáš Adamec s priateľkou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Matyáš Adamec zažil minulý rok premiéru v Let´s Dance, kedy tancoval s Gabikou Marcinkovou. Tento rok máza partnerku znovu herečku, Petru Dubayovú, známu najmä z Dunaja.

Matyáš Adamec nie je žiadne béčko. Profesionálny tanečník je desaťnásobným majstrom Českej republiky v spoločenských tancoch. V roku 2022 dokonca získal prvé miesto v známej súťaži Blackpool Open Rising Stars Latin vo Veľkej Británii. Svojho času pôsobil osem mesiacov aj v tanečných kluboch v Dánsku, vo Švajčiarsku a v Nemecku, no nebolo to zrejme najšťastnejšie obdobie. Opätovné pozvanie do Let´s Dance prijal veľmi rád, pričom účasť v českej verzii StarDance odmietol.

Na Let´s Dance nechýbala ani jeho priateľka Adéla Picková, ktorá je street dance tanečníčkou. Spoznali sa na tour Jiřího Korna na jeseň v roku 2022: "On je ikona. Myslím, že na tejto céne nie je nikto, kto by sa približoval jeho elegancii, jeho kvalitou, úctou k tanečníkom a k celému tímu. Ja veľmi obdivujem že sa nikdy nesnaží byť uprednostňovaný a je rád, že môže zaliezť a nechať žiariť tanečníkov... myslím, že Matyáš je taká mladšia verzia Jirka", hovorí Adéla a tanečník dodáva: "Pre mňa je to taký môj dedo. Našli sme k sebe zaujímavú cestu, veľmi často riešime spolu módu...", hovorí Matyáš a prekvapuje aj ďalšími slovami. Naozaj toto všetko robí Jiří Korn? Lebo takýto prístup ešte Adéla ani Matyáš nikdy a s nikým nezažili...

Matyáš s priateľkou majú výnimočný vzťah so známym umelcom: Takto sa žiadna iná celebri (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Let´s DanceJiří KornPriateľkaMatyáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu