Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ROZKOL Geislerovej s Maštalírom: Bolo to NEFÉR…ODPADNETE, čo jej vadilo!

Tomáš Maštalír a Anna Geislerová Zobraziť galériu (2)
Tomáš Maštalír a Anna Geislerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Známa česká herečka Anna Geislerová sa pred pár dňami predviedla na filmovom plátne v mysterióznom filme od režiséra Petra Bebjaka s názvom Smršť. Jej hereckým kolegom bol slovenský herec Tomáš Maštalír. Neuveríte prečo žiarlila!

ROZKOL Geislerovej s Maštalírom: Bolo to NEFÉR…ODPADNETE, čo jej vadilo! (Zdroj: Ján Zemiar)

Fanúšikovia psychologických a mysterióznych thrillerov si prídu na svoje, pretože do kín mieri nový filmový počin od slovenského režiséra Petra Bebjaka. Ten vznikol podľa predlohy spisovateľa Jozefa Kariku Smršť. Spomínaný režisér v tomto prípade stavil na dve herecké esá -  a to v podobe Tomáša Maštalíra a českej herečky Anny Geislerovej, ktorých obsadil do hlavných postáv. A práve jej sme sa na premiére spýtali, ako sa jej spolupracovalo so slovenským sexsymbolom.

Anna Geislerová
Zobraziť galériu (2)
Anna Geislerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Galéria: Premiéra filmu Smršť

„Čo by som k tomu mohla povedať, úplný profesionál, fantastický kolega ja neviem, tam nevidím jedinú chybu,“ popísala v úvode umelkyňa a vzápätí predsa len našla niečo, čo jej trošku vadilo aj keď...

„V maskérni bol vždycky dlhšie ako ja,“ poznamenala s humorom Aňa a následne pokračovala so svojou skúsenosťou s Maštalírom. „Ja som tam musela podstupovať také to zohavovanie, ako je typické v mojich rolách, že vždy mne sa prirábajú kruhy pod očami, šediny a rôzne veci a tí muži...Tak viem, že na Tomáška dávali oleje a rosili sa svaly a podobne. Tak to bolo nefér. To bolo trochu nefér,“ skonštatovala herečka od našich "českých bratov", ale aj napriek tomu si s ním spoločne strávený čas počas natáčania užila.

Anna Geislerová aj v našom rozhovore uviedla, že má rada veľké výzvy a púšťa sa takmer do všetkého, no v jednom momente vraj využila možnosť takzvanej dablérky. Viac sa už dozviete v našom videu vyššie.

 

 

 

 

Viac o téme: Tomáš MaštalírAnna Geislerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu