Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Supermúdra Eva z Farmy OPÄŤ na obrazovkách: Vysoké IQ jej zarobilo peniaze!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: Televízia Markíza)

BRATISLAVA - Uznávaná vedkyňa a odborníčka na umelú inteligenciu Eva Schwardy (50) sa do povedomia verejnosti dostala pred rokmi vďaka vedomostnej šou Duel. Neskôr zažiarila na markizáckej Farme, kde však nevydržala dlho - došla jej trpezlivosť a z hry odstúpila. A v týchto dňoch sa objavila na obrazovkách opäť. Vysoké IQ jej zarobilo peniaze!

Eva Schwardy sa zúčastnila 14. série markizáckej Farmy. Vedkyňa a odborníčka na umelú inteligenciu mala na televízny statok priniesť inovácie. No skôr ako sa podarilo čokoľvek z jej inovácií pretaviť do reality, súťažiacej rupli nervy a zo šou odstúpila. Dôvodom bola poznámka súpera Šimona, že robia všetky ženy, okrem nej. 

„Ču*ák vy*ebaný, všetci pomáhajú, okrem Evičky. Napľujem vám do tých hrncov. Nas*ať vám všetkým! Tupci jedni primitívni. Urážať sa nenechám nikým z nich!“ hulákala vytočená farmárka. Po upokojení situácie sa všetkým ospravedlnila a zhodnotila, že bude pre jej osobné, ale aj zdravie všetkých ostatných lepšie, ak predčasne opustí šou.

Odvtedy uplynul už rok a pol a exfarmárka vymetá jeden televízny kvíz za druhým. V apríli minulého roka sa objavila v jojkárskom Riskuj, kde spočiatku za svojimi súpermi zaostávala. A hoci sa jej napokon podarilo dorovnať a dostať sa do finále, tam napokon úplne pohorela. Aktuálne sa po rokoch vrátila do šou Duel verejnoprávnej RTVS.

Konkrétne išlo o Duel šampiónov. Ten sa jej už kedysi podarilo vyhrať a poraziť všetkých minulých víťazov. A k tomuto výsledku má dobre našliapnuté aj tentokrát. Nad súperom Jurajom sa jej podarilo vyhrať a zo súboja si odnáša výhru 1220 eur. Vďaka úspechu v tomto dueli navyše postúpila do semifinále, kde si zmeria sily s Pavlom z Levín. 

Viac o téme: RTVSFarmaDuelEva Schwardy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu