Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smutný KROK ťažko chorej Slováčkovej: S mamou sa nebaví... Aby sa vyhla STRESU!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Instagram AS, Profimedia)

PRAHA - Dcéra Felixa Slováčka (80) si opäť prechádza ťažkým obdobím. Po troch rokoch sa jej totiž vrátila zákerná rakovina. Opäť tak podstupuje náročnú liečbu, ktorá si vyžaduje veľa síl a psychickú pohodu. Tú však hľadá ťažko, keď sa k nej zo všetkých strán dostávajú informácie o alkoholických excesoch jej mamy (67). Anička tak urobila rázny krok... Viac sa s ňou nekontaktuje!

Anička Slováčková opäť bojuje o svoj život. Po troch rokoch sa jej totiž vrátila rakovina - po prsníku zasiahla jej pľúca. „Liečba mi pripadá náročnejšia ako pri prvom ataku rakoviny pred rokmi. Mám pocit, že som unavenejšia. Pripadám si odporná, necítim sa v sebe dobre. Asi je to tým, že sa necítim dobre fyzicky. Ten pocit poznám z prvej liečby...“ prehovorila pred časom otvorene. 

Proces liečby je náročný a vyžaduje si veľa síl a psychickej pohody. Tú sa jej však nedarilo nájsť, keď sa k nej zo všetkých strán dostávali informácie o alkoholických excesoch jej mamy. Písalo sa o jej nehodách pod vplyvom alkoholu aj o opakovaných návštevách nemocnice kvôli záhadným poraneniam hlavy... To všetko Aničke spôsobovalo stres. Podľa slov jej otca Felixa Slováčka sa tak rozhodla s mamou prerušiť kontakt. 

„Ja som s Aničkou v pohode, voláme si, stretávame sa, hovoríme si čo a ako. S mamou nekomunike skoro vôbec,“ priznal pre Blesk.cz saxofonista, ktorého mrzí, že si jeho manželka nevstúpila do svedomia ani po návrate Aničkinej choroby. „Myslel som, že príde a povie - Anička, ja ti urobím radosť, nech to nemáš v živote také ťažké, pôjdem za pánom doktorom poradiť sa. Ale nie...“ dodal s tým, že už nevie, ako Patrasovej problém ďalej riešiť. 

Viac o téme: Dáda PatrasováFélix SlováčekAnička Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu