Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenský spevák ZÚRI: Z účtu mu zmizli peniaze… Nechutný PODVOD!

(Zdroj: Archív J.P.)

BRATISLAVA - Spevák a hudobný dramaturg Petraník sa zobudil do mimoriadne nepríjemného rána. Stal sa obeťou podvodu a z účtu mi zmizla nemalá čiastka peňazí. Hudobník hovorí, že netuší, ako k tomu mohlo dôjsť...

Petraník hovorí, že až doteraz nemal tak úplné pochopenie pre ľudí, ktorí sa stali obeťou podobného podvodu. „Ja som vždy bol taký, že ako niekomu môžu zneužiť kartu. Že kde to zadávajú tí ľudia. Že čo sú sprostí ako bagandže? Ale... Buď som teda aj ja alebo je dnes už naozaj veľmi jednoduché takéto zneužitie karty alebo účtu," vyjadril sa spevák, ktorý znenazdania prišiel o 80 eur. 

Galéria: Galéria Jakub Petraník

„Prvýkrát v živote sa mi stalo, že niekto napadol môj bankový účet, teda skôr kartu. Nezobrali mi veľa peňazí, ale chcem povedať, že ja si dávam fakt veľký pozor na toto. Nikde nič nezadávam, kde netreba... Dokonca z informácií z banky viem, že reálne zadali aj to zadné číslo na karte. Všetko. Kartu mám doma. Potom sa to už ďalej nepodarilo, lebo ďalšie veci chceli cez overovaciu aplikáciu a tá ich už nepustila," krúti hlavou hudobník, ktorého následne absolútne šokovalo, za akú službu "virtuálni útočníci" vyhodili jeho peniaze. 

Viac sa dozviete vo videu nižšie! 

Slovenský spevák ZÚRI: Z účtu mu zmizli peniaze… Nechutný PODVOD! (Zdroj: Instagram J.P.)

Viac o téme: Jakub Petraník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu