Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Skrúcaný na jednom pódiu s Gombitovou: Štefan prelomil mlčanie, TAKÁTO je Marika!

Marika Gombitová a Štefan Skrúcaný
Marika Gombitová a Štefan Skrúcaný (Zdroj: Ján Zemiar)

Štefan Skrúcaný je nadšený, keď sa diváci doslova váľajú od smiechu. Svoj život zasvätil humoru a rozveseľovaniu divákov. Ostrieľaná televízna tvár má pred sebou aktuálne veľkú výzvu. Nehovoríme však o plesoch, s ktorými sa v tomto období roztrhne vrece. Namierené má rovno do pražskej 02 arény.

Štefan Skrúcaný je perfektný zabávač, ktorý popri moderovaní aj zaspieva a zabaví publikum vo veľkom štýle. Je totiž doslova chrlič vtipov a životných príbehov. Zároveň je takzvaná „stará škola“, teda človek, ktorý nič nenecháva na náhodu a na každú akciu či vystúpenie sa pedantne pripraví: „S vekom ide aj zodpovednosť, kedysi dávno som chodieval na akcie, kde som sa hodinu pred začiatkom pozrel, o čo ide, vyrábate mäso alebo topánky… Dnes už sa pripravujem a vždy viem, čo idem, kam idem, často viem o ľuďoch či firme prakticky všetko.“

Nie je teda prekvapením, že bude moderovať aj koncert Mariky Gombitovej, ktorý sa koná 16. a 30. januára v pražskej O2 aréne. Samozrejme, že ani teraz nenechá nič na náhodu a so speváčkou sa Štefan stretne ešte pred koncertami: „Určite áno.“ A prezradil aj to, či je speváčka náročná: „Marika je spirituálny, pocitový, emočný človek. Tam je dôležité nielen medzi nami najbližšími okolo Mariky, jej hudobných hostí, mňa a tímu, ale aj v hľadisku, aby bola spoločná emócia.“ Tú sa pokúsia podporiť aj hudobní hostia, ktorí vystúpia na koncerte, medzi inými Ondro Kandráč či Felix Slováček. Strihne si s ňou duet aj Štefan?

Skrúcaný na jednom pódiu s Gombitovou: Štefan prelomil mlčanie, TAKÁTO je Marika! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: GombitováKoncertŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu