Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vianoce u Karin Haydu: SAMÝ GÝČ a… TOTO myslí vážne?!

Karin Haydu Zobraziť galériu (8)
Karin Haydu (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Je vždy vkusne nahodená a má svoj prirodzený pôvab a šarm. Reč je o slovenskej herečke a moderátorke Karin Haydu. Paradoxom však je, že vianočné obdobie ju akoby premení na maniačku, ktorá musí mať všetkého veľa a jej domov je zrazu ako z vianočného hollywoodskeho filmu. Samé svetielka a gýč...

Aj naše celebrity majú radi Vianoce a Karin Haydu nie je výnimkou. Slovenská herečka má najradšej, keď sa to počas sviatkov u nej doma doslova blyští. Výzdobu rieši vždy dopredu a v tomto prípade platí u nej zásadné pravidlo - čím viac, tým lepšie.

Galéria: Karin Haydu

„Čo sa týka nejakého prestierania, tak tam si trošku uchádzam, milujem keď mám všetko vysvietené,“ zdôverila sa Karin. „Zo mňa sa na Vianoce stáva gýčiarka. Ja si všetko vysvetieľkujem, parapety, keby som mohla, tak aj záchodovú dosku,“ zhodnotila. Našťastie to nemyslela vážne a uvedomila si, že z toho praktického hľadiska by to nebolo asi bohviečo.

Vianoce u Karin Haydu:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„Naozaj všetko u nás svetieľkuje, všetko máme vyzdobené a snažím sa to držať čo najdlhšie, lebo to je veľa roboty. Taký stromček to mi trvá aj deň a pol, kým ho vyzdobím celý. Mám rôzne farebné kolekcie, ktoré obmieňam každý rok a v podstate potom to držím tie Vianoce až... vianočné gule vymieňam za veľkonočné vajíčka,“ dodala Karin. Viac o tom, ako to u nej vyzerá počas sviatočných dní, sa už dozviete z nášho videa nižšie.

 

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu