Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

CHAOTICKÉ Vianoce u Celeste Buckingham: Čistá zmeska… HALABALA!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (11)
Celeste Buckingham (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Celeste Buckingham prežíva vskutku nezvyčajné Vianoce. Vieme, ako to u nich vyzerá. No a túto milú a chutnú povinnosť má tento rok na starosti práve ona.

O Celeste Buckingham je známe, že pravidelne pendluje medzi Slovenskom a jej obľúbenou slnkom zaliatou destináciou. A tak tohtoročné Vianoce slovenská speváčka strávi na svojej milovanej Madeire v Portugalsku. Ešte predtým ako však odletela sme ju zastihli a porozprávala nám, ako budú vyzerať jej tohtoročné sviatky a na čo sa najviac teší.

Galéria: Celeste Buckingham

„Budú na Madeire s rodinou, takže budú zase také hala bala, všelijaké iránske tradície, americké,“ začala na úvod brunetka a neskôr ich viac špecifikovala. „Vyzerá to chaoticky trošku, ale máme vianočný stromček, darčeky dávame, ale hlavne čo sa týka tej kuchyni je to také iné,“ prezradila Celeste.

Celeste Buckingham
Zobraziť galériu (11)
Celeste Buckingham  (Zdroj: Ján Zemiar)

A v čom sú ich zvyky iné, oproti tým našim klasickým? „My tam máme taký miš-maš viacerých vecí. Americké prvky tam máme a iránske sú také to hlavné jedlo, lebo iránske jedlo je najlepšie,“ poznamenala speváčka. Je to naozaj čistá zmeska rôznych kultúr a zároveň aj kuchýň. No hudobníčka nezabúda ani na svoje slovenské korene, a to hlavne v podobe jedla. Dokonca ju jej rodičia poprosili, aby spravila jedno z nich.

Čo má Celeste tentokrát pripraviť sa už dozviete vo videu, kde sa okrem iného pochválila aj tým, kde ju jej fanúšikovia už čoskoro budú môcť vidieť a čo si rozhodne chce dopriať počas vianočného obdobia.

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu