Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Karlos Vémola čelí OBROVSKEJ kritike: Odborníčka REAGUJE... Nechutné, čo vraj urobil šelmám!

Karlos Vémola Zobraziť galériu (3)
Karlos Vémola (Zdroj: Instagram KV)

PRAHA - Aktuálne sa na Karlosa Vémolu (38) valí vlna kritiky. Po tom, čo mu bola odobraná tigrica z nelegálneho chovu, vyšli na povrch ďalšie informácie. Podľa nich mal MMA zápasník šelmám vytrhať predné pazúre. K celej situácii sa vyjadrila odborníčka!

Karlos Vémola je známy svojou nevšednou záľubou. Zatiaľ čo bežný človek má doma zvieratá ako psa či mačku, on chová napríklad tigricu či levice. V posledných dňoch je okolo MMA zápasníka poriadne haló, keďže mu bola z chovu odobratá tigrica Antonie Ramba, ktorej držanie bolo trestným činom.

Ako sa neskôr ukázalo, spomínaná tigrica mala vytrhané predné pazúre. A podľa odborníčky Pavly Říhovej, ktorá sa venuje ohrozeným zvieratám, tak mali dopadnúť aj tigrice.

Karlos Vémola čelí OBROVSKEJ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KV)

„Takže sa pozrime na "milovníka" zvierat Vémolu. Zabavená tigrica Ramba mala odstránené pazúry, ako uviedlo Ministerstvo životného prostredia. Keď k Vémolovi prišli, pazúry však mala... Z ďalších fotiek je zrejmé, že pazúry nemajú ani levy v chove tohto pána," vyjadrila sa v úvode.

„Chirurgicky sa pazúry odstraňujú aj s lôžkom, rany sa zle hoja a často sa objavujú komplikácie. A samozrejme, že to veľmi bolí (keby vám odoperovali konce prstov, asi by ste tiež neskákali nadšením, že). Pazúry šelmy využívajú na držanie potravy, šplhanie, drápaniu stromov... Z týchto sú mrzáci, čo si ani žrádlo nepridržia. A prečo?" pokračovala.

Karlos Vémola čelí OBROVSKEJ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KV)

„Pretože jeden m*gor má prachy a chce sa chváliť. To nie je o láske k zvieratám! Je to o arogancii, hlúposti a nabubrelom egu. Dúfam, že mu budú zabavené aj tie levy a že Vémola dostane doživotný zákaz chovu zvierat kvôli ich týraniu," dodala na záver.

Viac o téme: Karlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu