Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ozval sa manžel Barbary Hasčákovej (†43): PRVÉ SLOVÁ po jej smrti!

Barbara Hasčáková Zobraziť galériu (4)
Barbara Hasčáková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pred tromi dňami Slovensko zasiahla smutná správa o smrti speváčky Barbary Hasčákovej. Jej život bol pod rúškom tajomstva, a to najmä odkedy sa presťahovala do Ameriky. Tam sa vydala za syna emigrantov z našich končín - Stevieho Soukupa. Vdovec neskrýva obrovský žiaľ.

Barbara Hasčáková bola na Slovensku hviezdou 90. rokov. Po tom, ako nezvládla slávu, sa odsťahovala do Ameriky, kde si vzala za manžela Stevieho Soukupa. Jej život v USA bol zahalený pod rúškom tajomstva. Iba jej najbližší vedeli, ako na tom naozaj je.

Preto bolo obrovským šokom, keď sa v nedeľu verejnosť dozvedela, že speváčka zomrela. Jej smrť potvrdil jej brat Andrej Hasčák pre TASR. Naposledy vydýchla 22. novembra v nemocnici Memorial Hospital v meste Sarasota. Lekári určili ako príčinu smrti náhlu cievnu mozgovú príhodu.

Ozval sa manžel Barbary
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Posledná rozlúčka s Barbarou sa uskutočnila v utorok 28. novembra na miestnej rímskokatolíckej fare. Komorný akt sa konal v prítomnosti najbližšej rodiny a úzkeho okruhu priateľov. V nasledujúcich týždňoch budú jej telesné pozostatky prenesené v urne na Slovensko, pochovaná bude v našich rodných Košiciach," uviedol Haščák.

Spoza veľkej mláky sa teraz ozval aj jej manžel Stevie. Barbarina smrť ho veľmi zasiahla. „Všetci sme teraz vo veľkom smútočnom rozpoložení. Nie som schopný ničoho, moje srdce je zlomené,“ vyjadril sa pre Plus 7 dní vdovec.

Ozval sa manžel Barbary
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook B.H.)

Ozval sa manžel Barbary
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook B.H.)

Viac o téme: Barbara Hasčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu