Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SULÍKOV SYN sa postaví DO RINGU: Manžel známej Slovenky mu TOTÁLNE NALOŽIL... TOTO sa mu HNUSÍ!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA - Za nami je ďalšie kolo populárnej Fight Night Challenge, kde si svoje sily zmerali ako profi športovci, tak aj osobnosti zo sveta slovenského šoubiznisu. A ani tentokrát nebola núdza o poriadnu drámu. O jeden z TOP momentov sa postaral Miro Vlček, ktorý na súboj vyzval kontroverzného Filipa Sulíka...

Richarda Sulíka vďaka jeho politickej kariére eviduje väčšina nasich občanov. No a v posledných mesiacoch sa "preslávilo" aj meno jeho syna, A to najmä v posledných týždňoch. Pred časom si "Fiki" obľúbil bojové umenie, začal chodiť na tréningy a vyskúšal si aj svoj prvý zápas, ktorý prehral.

Sulíkov syn sa postaví DO RINGU: Manžel známej Slovenky mu TOTÁLNE NALOŽIL... TOTO sa mu HNUSÍ! (Zdroj: Vlado Anjel)

Počas poslednej Fight Night Challengre si chcel súboj zopakovať. V ringu sa mal pobiť s influencerom Filipom Tóthom, ktorý je verejnosti známy pod aliasom Strýco Filip. Sulíkov syn sa však nedávno vážne poranil a hoci stále dúfal, že si boxerské rukavice nasadí, zápas musel odvolať.

SULÍKOV SYN sa postaví
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto - IG )

Proti Strýcovi Filipovi teda nastúpil Miro Vlček. Ide o manžela známej influencerky Mikely Vlček, no a nikto z nich sa netají tým, že Filip Súlík im nie je práve po chuti. Aj napriek tomu, že Miroslav svoj zápas prehral, rozhodol sa, že, Sulíkovho syna opäť vyzve k tomu, aby sa mu v ringu postavil. 

Redakciu Topky.sk zaujímalo, prečo k sebe zachovávajú takúto nevraživosť a... Fuu, Miro aj jeho manželka Filipovi poriadne naložili! Ak vás zaujíma, ako sa na jeho adresu vyjadrili, pozrite si naše video vyššie...

SULÍKOV SYN sa postaví
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: MikelaFight Night ChallengeMiro VlčekMichaela Vlček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu