Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mega POKRYTECTVO na Farme: Adama za vstupenku vyštvala... Nakoniec si ju Mirka NECHALA!

Adam Rohárik po šikane od svojich súperov dobrovoľne odstúpil z hry. Zobraziť galériu (2)
Adam Rohárik po šikane od svojich súperov dobrovoľne odstúpil z hry. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Slovenským televíznym svetom aktuálne hýbe náhly odchod Adama Rohárika (42) z reality šou Farma. Súťažiaci totiž výmenou za 10-tisíc eur získal priamu vstupenku do semifinále. To sa však jeho súperom nepáčilo a veľkým psychickým nátlakom ho z hry doslova vyštvali. Najviac výčitiek mu robila najmä jedna osoba - Mirka... A práve tá si, šokujúco, po jeho odchode vstupenku nechala!

Náhly zvrat na markizáckej Farme aktuálne rieši celé Slovensko. Favorit na celkové víťazstvo Adam Rohárik totiž odstúpil z hry. Dôvodom bol psychický nátlak zo strany farmárov po tom, čo od Alice prijal vstupenku do zlatého týždňa hry. Tá mu zabezpečovala imunitu na najbližšie dva týždne. Stála ho však 10-tisíc eur z výherného konta. 

Súťažiaci mu tento krok dali poriadne vyžrať. Najprv mu vynadali, potom ho úplne ignorovali, prípadne čas od času na jeho adresu utrúsili štipľavú poznámku. Na Farme odrazu nemal nikoho, všetci sa postavili proti nemu a robili naňho obrovský psychický nátlak. Až docielili svojho - favorit na víťazstvo tri týždne pred finále z hry odstúpil. 

Svoju vstupenku do zlatého týždňa ešte ponúkol Mirke... Tá ju odmietla. No netrvalo dlho a otočila kabát. Keď Denis neskôr prišiel s návrhom, aby si imunitu zobrala ona, napokon súhlasila. "Problematickú vstupenku", za ktorú Adamovi najviac nakladala práve Mirka, má nakoniec ona. 

Mega POKRYTECTVO na Farme:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: FarmaAdam Rohárik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu