Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa Slovenka sa pustila do týchto ŽIEN: Poriadne im NALOŽILA... Vyzeráte dosť zle!

Saša Gachulincová Zobraziť galériu (7)
Saša Gachulincová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská topmodelka si servítku pred ústa nedala. Poriadne sa rozohnila a povedala, čo si o istej skupine žien myslí. Čo ju tak vyprovokovalo?

Zdá sa, že už toho mala naozaj dosť, a tak bez hanby povedala otvorene, čo si myslí. Veru, topmodeka Saša Gachulincová, je známa tým, že čo na srdci, to na jazyku. No a tentokrát to zobrala úplne doslovne. Toto zjavne od nej nikto nečakal!

Istá skupina žien ju natoľko vytočila, že už to kráska nevydržala a vyjadrila svoj názor. „Niet väčšej srandy, ako keď v noci nevieš zaspať, náhodou sa preklikáš na profily báb, čo robia kozmetiku...“ uviedla vo svojom príbehu Saša.

Saša Gachulincová
Zobraziť galériu (7)
Saša Gachulincová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Dievčatá, keby ste sa radšej lepšie učili, ako toto robili. Každá nah*vno napichané pery, normálne, že vyzeráte dosť zle,“ skonštatovala modelka a ďalej prilievala olej do ohňa. „Každá filter, aby nebolo vidno nafigu ksicht, ale čo je najhoršie, každá trepe "múdrosti",“ rozohnila sa. „Samozrejme, že nechcem uraziť dámy v rokoch, čo si takto privyrábajú a vyzerajú normálne. Iba tie 30-ničky, čo vyzerajú horšie ako vy dámy v rokoch," dodala.

Vo svojej úprimnosti však pokračovala ďalej. „A ešte mám na srdci jednu vec, dúfajme, že poslednú,“ poznamenala moderátorka a kritikou ich veru nešetrila. „Baby fakt nie sú umelé nechty v móde. Ani tie špicaté. Iné je keď si to dá raperka z Queensu či Harlemu do videoklipu a iné to je, keď vy to bežne nosíte. Ako proti gustu žiaden dišputát, ale vkusné to neni,“ uzavrela. Čo hovoríte na jej názor vy?

Známa Slovenka sa pustila
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.G.)

Viac o téme: Sasha Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu