Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tomeček 10 dní po ohlásení ROZVODU: Blízko má vraj k TEJTO známej kuchárke!

Samuel Tomeček má vraj veľmi blízko k istej známej kuchárke. Zobraziť galériu (2)
Samuel Tomeček má vraj veľmi blízko k istej známej kuchárke. (Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA - Len minulý týždeň sa na verejnosť dostala informácia o kríze vo vzťahu Samuela Tomečka (37) a jeho manželky Sophie. Spevák napokon potvrdil, že sa rozvádza. No a aktuálne sa šušká o tom, že má veľmi blízko k istej známej kuchárke... Videli ich bozkávať sa!

Informáciu priniesol Nový Čas. Tomu sa ozvala čitateľka, ktorá tvrdí, že Tomeček má blízko k finalistke kulinárskej šou Masterchef Česko Ivane Malecovej. „S kamarátkou sme boli v jednom pražskom podniku a videli sme tam Sama. Nebol však sám. Naša kamarátka, ktorá je Češka, nám opísala, s kým je,“ vyjadril sa zdroj denníka. 

„Prišiel v spoločnosti Malecovej. Asi je ich vzťah v začiatkoch, a preto o tom nehovoria,“ pokračovala čitateľka, ktorá dvojicu videla na vlastné oči. A vraj vôbepoc nevyzerali ako kamaráti, keďže sa aj bozkávali. „Musím uznať však, že im to spolu veľmi svedčalo. Potom sme sledovali aj príbehy na ich instagramoch a obaja dávali fotky a videá z rozvnakého prostredia,“ dodala. Spomínaná kuchárka je rodáčkou zo Senice, je rozvedená a má dve deti. Ich otcom je hokejista Tomáš Malec. Ivana žije a podniká v Brne.

Dôkazom toho, že dvojica má k sebe blízko, bolo aj mnoho záberov na ich sociálnych sieťach. Napríklad na príbehu Malecovej bolo vidno mužskú ruku, ktorá bola ozdobená rovnakými hnedými korálkami, aké nosí Tomeček. Navyše brunetka na Instagrame sleduje len 30 ľudí a medzi nimi je zhodou okolností aj Samo Tomeček. 

Informácia o krachu vzťahu bývalého superstaristu a jeho manželky Sophie sa na verejnosť dostala len pred desiatimi dňami. Chvíľu po tom informáciu potvrdil aj samotný Tomeček. „Keďže sa začali objavovať správy z môjho súkromia, rozhodol som sa napísať jedno spoločné vyjadrenie ohľadom nášho manželstva. Už dlhší čas žijeme oddelene, zmenili sa nám priority v živote, a preto sme sa po vzájomnej dohode rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Zostávame však priateľmi. Príčinou nášho rozchodu nebola tretia osoba,“ vyjadril sa.

Samo Tomeček s manželkou Sophiou.
Zobraziť galériu (2)
Samo Tomeček s manželkou Sophiou.  (Zdroj: Instagram ST)

Viac o téme: Samuel Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu