Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rytmus ŠOKUJE: Detská pieseň s Mirom Jarošom... TOTO by ste od neho nečakali!

Rytmus šokoval svojou spoluprácou s Mirom Jarošom. Zobraziť galériu (3)
Rytmus šokoval svojou spoluprácou s Mirom Jarošom. (Zdroj: Youtube)

BRATISLAVA - Toto čakal naozaj málokto! Patrik Rytmus Vrbovský (46) je známy predovšetkým ako drsný raper, ktorý sa vo svojich skladbách nevyhýba ani hrubým vulgarizmom. O to väčší šok prišiel, keď dnes predstavil svoju novinku. V spolupráci s Mirom Jarošom (46) vydal pieseň pre deti.

Zlatokopky, Cigánsky sen či J*be! Toto je len malý výber skladieb, ktoré má na svojom konte raper Patrik Rytmus Vrbovský. Na hudobnej scéne je už viac ako 30 rokov a hoci sa vo svojej tvorbe nevyhýba hrubým vulgarizmom, získal si obrovskú základňu fanúšikov, vďaka ktorým je dnes na vrchole pomyselného rebríčka slovenských raperov. 

Rytmus ŠOKUJE: Detská pieseň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Aktuálne však prišiel s niečím, čo od neho čakal zrejme len málokto. V spolupráci s Mirom Jarošom totiž predstavil skladbu s názvom Zmrzlina, v ktorej sa spieva, ako majú deti radi zmrzlinu a že líže celá rodina. No hoci deti sa z novej pesničky určite veľmi tešia a aj usmievavý ujo zmrzlinár im je sympatický, rodičia mu túto úlohu vôbec neveria, stále je to ten drsný raper. 

Mnohí však prišli s názorom, že Rytmus je predsa len už tiež otcom a možno spoločnou piesňou s Mirom Jarošom len splnil sen synovi Sanelovi. 

Rytmus ŠOKUJE: Detská pieseň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Viac o téme: Miro JarošPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu