Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jojkárska hviezdička je mamou: Pôrod si vyvolávala SEXom!

Zuzana Žilinčíková Zobraziť galériu (3)
Zuzana Žilinčíková (Zdroj: Instagram ZZ)

BRATISLAVA -Jej dievčatko je už na svete! Hoci sa Zuzana Žilinčíková obávala, že bude musieť ísť na vyvolávanie pôrodu, napokon zabrali takzvané babské rady a sex.

Zuzana Žilinčíková, známa z viacerých jojkárskych šou aj seriálu Nemocnica, je už mamou. 

Ešte v stredu sa zverila svojim fanúšikom, že sa obávala vyvolávania pôrodu. „Nakoniec som si čítala veľa článkov, ako vyvolať kontrakcie. Našla som tam také babské rady a nimi som sa naozaj riadila. Prvá rada, čo mi pomohla, boli dlhé prechádzky, potom pohyb doma, nie iba ležať a nič nerobiť. Potom som si nasadila takú jemnejšiu diétu na prečistenie organizmu, pila som veľa vody a áno, píše sa, že treba mať aj sex s partnerom, hlavne s happy endingom, takže možno aj to pomohlo. A potom som si dala teplý kúpeľ, ale len taký krátky, aby sa mi uvoľnilo svalstvo. To všetko som aplikovala včera, predvčerom a  dnes som už nestihla, pretože už nejako o pol tretej ráno som cítila kontrakcie,” prezradila celá šťastná. 

Jojkárska hviezdička je mamou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZŽ)

Neskôr mala pocit, že stále to ide nejako pomaly, a tak sa pustila od vysávania. A maličká už zrejme mala týchto aktivít svojej mamy dosť, a tak sa už vypýtala na svet. „Narodila sa včera večer,” oznámila dnes Zuzana na sieti Instagram.

Dievčatko vážilo takmer 4 kilá a dostalo meno Aurora, čo v jednom z významov znamená polárna žiara. Zuzana a jej partner sa práve pri polárnej žiare zasnúbili. 

Jojkárska hviezdička je mamou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZŽ)

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu