Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľká párty TV JOJ: Štýlová Mauréry, Jasmina v pyžame a... Tina ako svetová HVIEZDA!

Joj párty si nenechali ujsť známe tváre! Zobraziť galériu (6)
Joj párty si nenechali ujsť známe tváre! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera bolo v bratislavskom Horskom parku naozaj rušno. V jednej z prestížnych reštaurácií sa totiž konala párty televízie Joj. Otvorenie televíznej sezóny si nenechalo ujsť množstvo známych tvárí. Nechýbala ani moderátorka Jasmina Alagič (34), ktorej outfit pripomínal oblečenie na spanie. Prišla aj herečka Zuzana Mauréry (54), ktorá bola nesmierne šik. A akciu si nenechala ujsť ani speváčka Tina (39). Páni, tak tá vyzerala ako svetová hviezda.

Média párty TV JOJ: Štýlová Mauréry, Jasmina v pyžame a... Táto ako svetová HVIEZDA! (Zdroj: Maarty)

Nová televízna sezóna Jojky je už predstavená. Stalo sa tak včera v bratislavskom Horskom parku v jednej z luxusných reštaurácií. Projekty, ktoré televízia plánuje od septembra nasadiť do vysielania, sa točia v plnom prúde a štvrtkové poobedie patrilo ich predstaveniu. Moderovania sa ujal ostrieľaný Vlado Voštinár.

Galéria: Média párty TV JOJ 2023

Na jeseň na obrazovkách nebude chýbať napríklad talentová súťaž Česko Slovensko má talent či šou Nákupné maniačky. Jojka si prichystala pre svojich divákov aj množstvo prekvapení v podobe nových tvárí, ktoré čochvíľa budete môcť na obraze vidieť.

Marcel Grega a Vlado Voštinár
Zobraziť galériu (6)
Marcel Grega a Vlado Voštinár  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na párty sa ukázali mnohé známe tváre spomínanej televízie. Nechýbalo napríklad osadenstvo z talentovej šou. Prišiel Jaro Slávik, Ego či Jasmina Alagič. A práve moderátorka zvolila na túto akciu naozaj pohodlný outfit, ktorý ale značne pripomínal pyžamo. Avšak takýto kúsok je momentálne veľmi trendy a obľubuje ho mnoho žien.

Jasmina Alagič
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič  (Zdroj: Ján Zemiar)

Do spoločnosti zavítala aj herečka Zuzana Mauréry, ktorá sa v nasledujúcom období objaví v seriáli Prokurátorka, kde ju budete môcť vidieť v úplne inom šate, na aký ste boli doteraz zvyknutí. A na Joj párty bola naozaj štýlová. Herečke to v elegantných šatách nesmierne pristalo! Zuzana proste vie, ako na to.

Zuzana Mauréry
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Mauréry  (Zdroj: Ján Zemiar)

A nechýbala ani speváčka Tina, ktorá sa v poslednom čase začala ukazovať o čosi viac než predtým. Obnovila svoju spevácku kariéru, čím potešila mnoho svojich fanúšikov. Na mediálnom dni žiarila totálne ako svetová hviezda. Outfitom, ktorý zvolila, by mohla konkurovať veľkým menám! Viac fotografií z tejto udalosti nájdete v galérii vyššie.

Tina
Zobraziť galériu (6)
Tina  (Zdroj: Ján Zemiar)

Tina
Zobraziť galériu (6)
Tina  (Zdroj: Ján Zemiar)


Chcete, aby vám zo sveta šoubiznisu neunikli žiadne pikošky? Tak by ste mali sledovať náš instagramový profil - @soubizz_topky


Viac o téme: TinaTV JojJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu