Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otec Darinej dcéry: NEHODA... Skončil v albánskej nemocnici!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram MH a DR)

ALBÁNSKO - Je známe, že Matěj Homola je dobrodruh. Aktuálne si užíval pobyt v Albánsku, kde sa preháňal na motorke. Stačil však okamih a... Skončil v nemocnici!

Pred 3 týždňami vyrazil Matěj Homola na motorkársky výlet aj so svojou partnerkou Andreou. Navštívili Taliansko, kde sa prešli po Toskánsku, Sardínii či Korzike. Potom zamierili do Albánska a... 

Matěj skončil v nemocnici. „Nie vždy to vyjde. Zdravím z nemocnice z Albánska. Pes, čo mi vbehol pod kolesá, ukončil predčasne tento výlet,” prezradil na sieti Instagram hudobník. 

Spevák má zlomenú kľúčnu kosť, jeho priateľka zas pár odrenín a boľavú nohu, kvôli čomu teraz kríva. Matěj má všetko dokonca aj natočené a časom budú môcť fanúšikovia vidieť, ako k celej nehode došlo. 

O jeho stav sa zaujíma aj Dara Rolins, s ktorou má dcéru Lauru. „O havárii viem od Laury už od pondelka. Telefonovali sme si s ním a našťastie je o neho v tom Albánsku dobre postarané,” povedala pre TN.cz. „Hovoril, že si tam asi týždeň poleží a že je to hrozná bolesť. Neznel úplne veselo, ale nesie to hrdinsky,” dodala. 

Našťastie, Homola to v Albánsku pozná a má tam kamarátov, takže na celú situáciu nie je úplne sám. „Samozrejme, keby mal tú nehodu v Taliansku, kde nikoho nepozná, tak by sme sa o neho postarali my,” vyhlásila Dara. 

Otec Darinej dcéry: NEHODA...
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

 

Viac o téme: Matěj Homola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu