Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dara Rolins prekvapuje: Na dovolenke v TROJICI! Jej a Lole robí spoločnosť... To je ale odvaha!

Dara Rolins si užíva dovolenku v trojici. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins si užíva dovolenku v trojici. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA/KRÉTA - Obdobie dovoleniek je v plnom prúde a ani známe tváre nie sú výnimkou a užívajú si slnečné lúče. Rovnako ako Dara Rolins (46), ktorá si odbehla na prázdniny s dcérou Lolou (11) na Krétu. Nešli však samy, ale majú so sebou aj spoločnosť, na ktorú si len tak niekto netrúfne!

Dara Rolins sa vybrala so svojou dcérou Laurou na dovolenku na ostrov Kréta. Je to len chvíľa, čo odleteli oddychovať a nešli samé. Ako parťáka si totiž vzali svojho miláčika, psíka Foxinku. Zámer ísť dovolenkovať aj so štvornohou kamarátkou nám speváčka prezradila v rozhovore ešte počas krstu CD Dominiky Mirgovej.

Odvážny krok Dary Rolins: Na dovolenke s dcérou a... Vyrazili v trojici!
Ísť však letecky do zahraničia so psíkom si netrúfne kde-kto. Predsa len, je to zodpovednosť a aj pre štvornohého maznáka je to niečo neobvyklé. Plavovlásky sme sa preto opýtali, či nemá z takejto dovolenky predsa len obavy. „Naopak sa na ňu veľmi teším. My sme si schválne zobrali taký malý bungalov, takže budeme tam mať domček so záhradkou. Psík sa bude môcť preháňať, keď my budeme zrovna mať chuť byť pri bazéne a budeme ju brať so sebou na prechádzky,“ povedala nám Rolins.

Z dovolenky má dobrý pocit a verí, že si ju všetky tri naplno užijú a najmä jej dcéra Laura, pre ktorú je to splnenie sna. „To bolo jej vianočné prianie. Takže je to ďalší vianočný darček, ktorý si rozbaľuje v lete,“ objasnila Dara, pričom prvý takýto darček bol výlet do New Yorku.

Dara Rolins s dcérkou vzali na dovolenku aj svoju štvornohú kamošku Foxinku.
Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins s dcérkou vzali na dovolenku aj svoju štvornohú kamošku Foxinku.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Na speváčku aj jej dcéru však počas prázdnin čakajú aj ďalšie dobrodružstvá. „Máme ešte jednu spoločnú dovolenku - emiráty. Medzitým bude Laura s jej ocinom (hudobníkom Matějom Homolom, pozn. red.), potom má výtvarný tábor, športový tábor. Čiže bude to akčné až do posledného dňa,“ smeje sa rodáčka z Bratislavy. Viac o tom, čo chystá pre fanúšikov, či sa jej stala nejaká nepríjemnosť na dovolenke aj o single statuse Dary Rolins sa dozviete v našom videorozhovore vyššie.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu