Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Známa Slovenka o bizarných „kerkách“: Aby si zarobila, tetovala na PENISY aj ANÁLNE OTVORY!

Promi tatérka Ivana Beláková Zobraziť galériu (3)
Promi tatérka Ivana Beláková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ivana Beláková (42) známa aj pod svojím pseudonymom Ivana tattoo art, patrí medzi najúspešnejšie tatérky na svete. Pod ruky sa jej dostalo mnoho známych celebrít. Najnovšie však prehovorila o svojich začiatkoch. Keď nemala peniaze, zarábala si naozaj nevšedným spôsobom. Tetovala pohlavné orgány!

Ivana Beláková je úspešná slovenská tatérka žijúca v Amerike. Tetovala už mnoho známych celebrít. Pod jej šikovné ruky sa jej dostali napríklad Chris Brown, Rita Ora či raper Lil Wayne. Avšak, ani ona to v začiatkoch nemala jednoduché. Ako sama priznala, všetko sa učila na princípe pokus – omyl.

Keď nemala peniaze, zašla až do takého extrému, do akého by si niektorí ani netrúfli. Istý fanúšik sa jej opýtal, či už vo svojom živote niekedy tetovala semenníky. Ivana ešte nemala tú česť, ale rozrozprávala sa o iných bizarných miestach, na ktoré kreslila „obrázky“. „Tetovala som okolo análneho otvoru. Tetovala som penis, veľakrát,” prezradila v podcaste youtubera Duklocka s názvom Recast.

Známa Slovenka o bizarných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

„To bola haluz, keď som bola v Sydney. Bola som študentka, chodila som do školy a nemala som proste veľa peňazí. A on mi hovoril, ten čo so mnou robil v štúdiu, že keď budeš robiť pohlavné orgány, raz toľko si vypýtaj! A ja, že: postav ich všetkých do radu. Tak som len penisy tetovala,“ pokračovala. Za deň ich stihla potetovať až štyri. Najčastejšie k nej chodili americkí vojaci, ktorí si dávali zvečniť čínske znaky, ruže či ornamenty.

Prehovorila aj o detailoch tetovania análneho otvoru. „Mala som týpka, na štyroch bol. 3 alebo 4 hodiny som ho takto tetovala, že na štyroch bol vyslovene, aby to mal roztiahnuté pekne a z análneho otvoru som mu plamene tetovala. A toto bol taký týpek, keď sa niekto pýtal, či sa môžu dať tetovať aj semenníky, tak áno, on bol ten, čo mal potetované všetko vrátane žaluďa,“ dodala s úsmevom.

Tatérka Ivana Beláková s partnerkou
Zobraziť galériu (3)
Tatérka Ivana Beláková s partnerkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Ivana Beláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu