Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Festival je síce zrušený, ale... Chuck Norris DORAZIL na Slovensko: Takéto sú jeho plány!

Chuck Norris je už na Slovensku.
Chuck Norris je už na Slovensku. (Zdroj: Instagram J.S.)

BRATISLAVA - Keď sa pred pár dňami dostala na verejnosť informácia, že sa festival Orion ruší, sociálne siete okamžite zaplavili vtipné meme obrázky, že Slovensko je jediná krajina, ktorá zrušila Chucka Norrisa (83). To však nie je pravda... "Nepodarilo" sa to ani nám. Akčný hrdina je na Slovensku. Takéto sú jeho plány!

Chuck Norris patrí k najslávnejším akčným hrdinom Hollywoodu. Celý život stvárňoval postavy, ktoré aj jedinou krabičkou od zápaliek dokázali zachrániť svet. Postupom rokov preto vznikali vtipy, ktoré práve na túto "vlastnosť" upozorňovali. Aj po tom, čo organizátori festivalu Orion oznámili, že sa podujatie ruší, ich pár vzniklo. 

Hviezdou akcie mal byť totiž Chuck Norris, a preto mnohí očakávali, že keď sa festival v Žiline nekoná, nepríde ani herec. Sociálnymi sieťami sa preto začal šíriť vtip, že Slovensko je jediná krajina, ktorá zrušila Chucka Norrisa. To však nie je pravda. Ani nám sa to "nepodarilo". Akčný hrdina  v piatok predsa len priletel. 

Ako prvý sa o túto informáciu podelil hudobný producent Jaro Slávik, ktorý na sociálnu sieť Facebook zverejnil spoločnú fotku. No vzhľadom na fakt, že akcia, na ktorej mal vystupovať, sa nekoná, mnohí sa pýtajú, aký je cieľ jeho cesty. „Festival sa preložil, ale Chuck má vyše 80 rokov. Promotér chcel, aby prišiel. Tam sú faktory, ktoré môžu hrať proti. A pokiaľ je zdravý, tak chcel prísť na Slovensko, chcel vidieť našu krajinu. Čakajú ho charitatívne veci a myslím, že prijímatelia charity budú prekvapení,“ prezradil Novému Času Slávik.

Hviezda má mať v týchto chvíľach namierené do Vysokých Tatier, kde si oddýchne a v najbližších dňoch má mať namierené do nemocníc, kde poteší ležiacich. Sprevádzať po našej krajine ho má práve Jaro Slávik.

Viac o téme: Chuck Norris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu