Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Martin Šmahel priznal ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY: Spôsobila mu ich NOVÁ PRÁCA!

Martin Šmahel rieši zdravotné problémy, ktoré mu spôsobila nová práca. Zobraziť galériu (13)
Martin Šmahel rieši zdravotné problémy, ktoré mu spôsobila nová práca. (Zdroj: Instagram/martinsmahel)

BRATISLAVA - Pred časom sme vás na Topkách informovali, že moderátor Martin Šmahel (40) svoju televíznu kariéru zavesil n klinec a mikrofón vymenil za iný prístroj, a to konkrétne tepovací. Muž roka 2008 si začal zarábať vlastným biznisom, ako tepovač. Táto fyzicky náročná a namáhavá práca mu však teraz priniesla zdravotné problémy!

Nie je tomu tak dávno, čo slovenský krásavec Martin Šmahel zostal bez moderátorskej práce. Presnejšie minulý rok v auguste sa mu zosypali všetky kšefty s televíziou Markíza a odvtedy, akoby sa po ňom zľahla zem. A tak sa musel bývalý moderátor postaviť na vlastné nohy a začať makať doslova ručne.

Galéria: Martin Šmahel

Rozhodol sa, že bude pracovať sám na seba a na míle ďaleko od šoubiznisu. Raz pri výpomoci svojmu kamošovi chytil do rúk tepovací stroj a odvtedy začal tepovať sedačky, koberce či matrace. „Čaute, tu s kamošom Brunom (vysokotlakový tepovač s ohrevom vody) tepujem v Bratislave a okolí sedačky, koberce, matrace...“ prekvapil pred časom na sociálnej sieti Instagram.

Martin Šmahel
Zobraziť galériu (13)
Martin Šmahel  (Zdroj: Instagram M.S.)

Táto práca rozhodne nie je ľahká... Predsa len, je to niečo úplne iné, ako moderovanie televíznych projektov či firemných večierkov, a to pocítil Martin aj na vlastnej koži. Dokonca sa včera posťažoval, že má kvôli tejto profesii aj zdravotné problémy. Na sociálnej sieti Instagram pridal fotku s popisom, kde jasne naznačil, že byť tepovačom nie je med lízať. „To tepovanie mi lezie na rameno, tak si ho na krátkej dovolenke regenerujem plávaním a elektromagnetickou terapiou,“ priznal sa otecko.

S Martnom sme sa v tejto súvislosti spojili, aby sme zistili, aké problémy ho konkrétne trápia. Hneď v úvode nás však ubezpečil, že to celkom zvláda a nejde o nič vážne. „Jednostranná únava a mierny zápal z monotónneho pohybu a preťaženia. Vyriešim si to pohybom a elektro-rehabilitáciou. Už pracujem aj ľavou rukou,“ zdôveril sa nám niekdajší moderátor.

Zaujímalo nás preto, či neplánuje zmeniť túto fyzicky náročnú prácu, ktorá pre bývalého modela je predsa len trochu nezvyčajná, a tu bola jeho odpoveď jasná. „Už som do tejto práce vložil veľa času, takže ju tak skoro nebudem meniť. Mám už aj vlastný web a  značku,“ poznamenal Martin pre Topky.sk. Zároveň však priznal, že nejde o jednoduchú prácu. „Náročné je presúvať ten ťažký stroj z auta do domácnosti, plniť ho a vyprázdňovať. Ostatné sa už dá zvládnuť,“ pokračoval.

Martin Šmahel
Zobraziť galériu (13)
Martin Šmahel  (Zdroj: Instagram M.S.)

Na záver sa ešte povenoval aj svojej televíznej minulosti. „Práca v šoubiznise je niečo úplne iné a bavila ma, ale je veľmi nestála a nepredvídateľná a nedá sa na ňu spoľahnúť. Zatiaľ by som ešte zvládal nejaký projekt v TV popri mojich činnostiach, ale pracujem na tom, aby som sa sústredil iba na jeden, dva zdroje príjmov. Navyše to, či niekde v TV budem, nikdy nebolo a nie je o mne. Takže sa nechcem spoliehať na niekoho druhého,“ dodal Martin. 

Pravdou je, že konkurencia v šoubiznise je naozaj veľká a či moderátor získa prácu, závisí od viacerých faktorov. Faktom však je, že Martin z tohto kolotoča už dávno vypadol... Ale kto vie, možno televíznych divákov charizmatický tepovač ešte prekvapí.

Martin Šmahel
Zobraziť galériu (13)
Martin Šmahel  (Zdroj: Instagram M.Š.)

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu