Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Otecko Bezdeda sa pochválil synčekom: PRVÉ FOTO malého Jakubka!

Manželia Bezdedovci
Manželia Bezdedovci (Zdroj: Instagram T.B.)

ŽILINA - Bezdedovci nič netaja! Najprv sa spevák pochválil krásnou správou pár hodín po pôrode a teraz... Zverejnil aj prvú fotografiu ich milovaného synčeka. Aha, aký je rozkošný!

V utorok podvečer manželka Tomáša Bezdedu priviedla na svet synčeka Jakubka. Novopečený otecko sa o krásnu správu podelil len o pár hodín neskôr. „Vitaj, Jakubko náš. Najkrajší deň v mojom živote. Milujem vás oboch,” napísal na sociálnu sieť krátko po Ivankinom pôrode.

A najnovšie sa podelil aj s prvým záberom z pôrodnice. „Láska, ďakujem za ten najkrajší dar, ktorý môže “umelec” ako človek na svete vytvoriť a ktorý si mi dala… obdivujem ťa za všetko, milujem Ťa… si naozaj bojovníčka a všetko si zvládla brilantne krásne. Obdivujem všetky ženy, pretože som bol celý čas pri tebe pri pôrode a teda všetko, čo musí žena zvládnuť a vydržať. Chlapi v dobrom, vážme si ich a obdivujme!!! Milujem Vás, lásky moje,“ napísal dojato.

Malý chlapček má na ruke hadičku, na ktorú Tomáš hneď upozornil. „Len aby nevznikol nejaký hoax, hadička na ruke je len taký merač a meria pulz a saturáciu kyslíka v krvi tesne po pôrode,“ vysvetlil.

 

Viac o téme: Tomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu