Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Ďalšia BITKA Farmárov: Michal ROZBIL Braňa zo Survivor a Šimon... ČOŽEEE?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Fight Night Challenge)

TRNAVA - Za nami je ďalší galavečer Fight Night Challenge, kde sa okrem profi zápasníkov aj tentokrát predviedli známe osobnosti. Vrcholom večera bol súboj rapera Patrika Rytmusa Vrbovského, no do ringu nastúpili aj farmári Šimon Koleň a Michal Mošpán, ktorí súperili so súťažiacimi zo Survivor - Braňom Martanovičom a Nathanom Dzabom. A veru, bolo sa na čo pozerať!

Snáď najväčším prekvapením večera bol pre fanúšikov televíznych reality šou súboj medzi Michalom z Farmy a Braňom zo Survivor. Totižto, Michal na Farme pôsobil pomerne nekonfliktne a občas aj utiahnuto, a tak len málokto predpokladal, s akou vervou nabehne do ringu. A zrejme nikto by si netipol, že bude v tak skvelej forme a svojho súpera absolútne zničí.

Ďalšia BITKA Farmárov: Michal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Fight Night Challenge)

Lenže presne to sa stalo. Michal Braňovi nič nedaroval a doslova ho poslal k zemi. Prišlo k tomu už po pár sekundách, keď Braňo nezvládal ustáť ukážkovú kombináciou úderov od bývalého farmára. Keď sa postavil, Michal ho zasypal ďalšími ranami na spánok. Po 55 sekundách mu zasadil K.O. úderom priamo na bradu, ktorý Braňa definitívne "vypol" a nevedel sa po ňom už sám postaviť, čo Michalovi prinieslo najrýchlejšie víťazstvo večera.

Viac sa dočítate v článku TU, kde nájdete aj videá z Fight Night Challenge! 

Viac o téme: MichalFarmaBraňoRytmusNathanMonsterSurvivorFight Night Challenge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu