Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

V roku 2006 vyhrala Nevestu pre milionára: FOTO Dnes by ste Veroniku NESPOZNALI!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Písal sa rok 2006, keď sa na televízne obrazovky prvýkrát dostala šou "Nevesta pre milionára". Diváci televízie Markíza ju aktuálne evidujú pod pozmeneným názvom "Ruža pre nevestu", no nikto zo skalných fanúšikov nezabudne na to, že prvým, a doslova legendárnym ženíchom, bol v tom čase podnikateľ Jan Novotný...

To, že sa Jan Novotný dal dokopy práve s Veronikou, sprevádzala slušná dráma. Mladá (v tom čase 22-ročná študentka) medzi vydajachtivými dievčatami pôsobila od začiatku šou veľmi slušne. Všetko sa ale zmenilo len pár dní po tom, ako jej milionár Jan Novotný nastokol na prst zásnubný prsteň.

V roku 2006 vyhrala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako sa dalo očakávať, ich láska nemala dlhé trvanie, V tom čaše sa hovorilo, že Veronike zrejme stúpla sláva do hlavy a zmyslela si, že na šou poriadne zarobí. „Povedala mi, že počas šou mala určité výdavky, a tak by chcela, aby sme jej zaplatili. Myslela som, že bude chcieť peniaze za kaderníka, kozmetičku a podobne. Rátala som, že si vypýta takých 10-, možno 20-tisíc, ak je nenažratá. Povedala mi však, že chce aspoň milión. Skoro som odpadla,“ vyjadrila sa ešte v roku 2006 Gabriela Drobová, ktorá v tom čase pôsobila ako dramaturgička tejto romantickej šou. 

V roku 2006 vyhrala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook Veronika Nedová)

No a ako sme už spomínali, vzťah Veroniky a Jana nemal dlhé trvanie. Dvojica sa rozišla len pár týždňov potom, čo televízia odvysielala finále Nevesty pre milionára. K rozprávkovému koncu teda nedošlo, ale ako Jan, tak aj Veronika našli šťastie v láske. No a keďže sa "Honzík" občas objavuje na spoločenských akciách a o jeho televíznej manželke sa toho veľa nevie... Pozrite sa, ako teraz vyzerá a... Aha, dokonca sa aj vydala! 

Viac o téme: Jan NovotnýNevesta pre milionáraRuža pre nevestu Veronika Nedová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu