Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hviezda Ordinácie schudla 20kg: ŤAŽKÉ DEPRESIE a ÚZKOSTI… Partnerka mu odporučila PSYCHIATRA!

Zobraziť galériu (12)

PRAHA - Český herec a komik Martin Zounar (55) zvyčajne srší humorom, avšak prišlo obdobie, kedy mu nebolo veru do smiechu. Po tom, ako rapídne schudol, nastali u neho depresie a úzkosti. Aj jeho partnerka Katarína (43) videla, že je na tom fakt zle.

Herec Martin Zounar je hviezdou kultového seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Aj keď veľmi rád baví ľudí a pôsobí, že vždy má dobrú náladu, v jeho živote nastal nečakaný zvrat. Dostal sa do stavu,  aký dovtedy ešte nezažil.

Hviezda Ordinácie schudla 20kg:
Zobraziť galériu (12)

Paradoxne, ťažké depresie sa u neho dostavili po tom, čo zhodil zo svojej váhy 20 kilogramov. Avšak práve vtedy začalo v jeho živote hektické obdobie spojené s vydávaním knihy a natáčaním rôznych videí o varení. Popritom mal samozrejme aj herecké predstavenia a nakrúcania a neustály tlak si u neho vyžiadal svoju daň, ako informoval Blesk.cz. 

„Bol som ako rýchlik, ktorý nemá konečnú, ide iba vpred,“ poznamenal herec a potom sa priznal. „Začal som mať úzkosti, objavili sa pochybnosti, či som neprecenil svoje sily. Začal som byť apatický, už som sa netešil do divadla, nebavilo ma vôbec nič,“ zveril sa Zounar.

Martin Zounar
Zobraziť galériu (12)
Martin Zounar  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Často sa ocital v ťažkých stavoch, prišlo to na neho dokonca aj v momente, ako docvičil v posilňovni. „Nemohol som dýchať, búchalo mi srdce, mal som z ničoho nič návaly plaču, žiaľu, melanchólie,“ podotkol Martin, ktorý nikdy predtým nič podobné nezažil.

„Dostal som sa do stavu, že som úplne vyhorel. Nemal som palivo ani na život, ani na prácu a nebolo odkiaľ brať. Hodiny som sa dokázal pozerať do prázdna a spánok neprichádzal,“ posťažoval sa herec. Našťastie mu pomocnú ruku podala jeho partnerka Katarína, ktorá je aj psychologička. Keď videla, ako je na tom zle, odporučila mu psychiatra.

A tak ju poslúchol a aj vďaka tomu sa opäť pravidelne stretáva so svojím psychiatrom. „Terapie už dnes patria k môjmu rituálu. Práca ma zase začala baviť a dostal som sa späť do pracovnej aj psychickej formy,“ dodal herec. 

Martin Zounar
Zobraziť galériu (12)
Martin Zounar  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Viac o téme: Martin Zounar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu