Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Odhalenie z minulosti: Fratrič z Mafstory chodil s kolegyňou... Rivalita a závisť!

Roman Fratrič v seriáli Mafstory Zobraziť galériu (3)
Roman Fratrič v seriáli Mafstory (Zdroj: Tv JOJ)

BRATISLAVA - Roman Fratrič kedysi prišiel o úlohu v sitkome Mafstory pre svoju nespoľahlivosť. Ako neskôr vysvetlil, jeho vtedajšie nezodpovedné správanie mali na svedomí osobné problémy a rozchod s partnerkou. Ako sme najnovšie zistili, chodil vtedy s kolegyňou a vo vzťahu vznikali trenice práve pre jeho úspech a popularitu.

Herec Roman Fratrič po viacerých nepríjemných obdobiach vo svojom živote prežíva opäť šťastnejšie chvíle. Ako sme už informovali, už niečo vyše roka má novú priateľku a stále znie ako čerstvo zamilovaný. 

Jednou z vecí, čo si na svojej partnerke Lucii pochvaľuje, je fakt, že nepatrí do rovnakej brandže. V minulosti sa totiž už vo vzťahu s hereckou kolegyňou popálil. „Nie je dobre, keď dvaja umelci žijú spolu – aspoň z mojej skúsenosti, lebo v podstate nikdy to nerobí dobre,” povedal nám Fratrič. 

A na rovinu pomenoval aj problémy, ktorým jeho dávny vzťah čelil. „Je to taká aj schovaná rivalita. Mal som taký vzťah, keď som žil s kolegyňou a v podstate to vyzeralo tak, že kto je úspešnejší? Kto je lepší? Nie z mojej strany teda. Pomerovalo sa to, kto je populárnejší,” prezradil pre Topky. 

Odhalenie z minulosti: Fratrič
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv JOJ)

A vyvrcholilo to práve jojkárskym seriálom, vďaka ktorému sa na Slovensku preslávil. „V tom období, keď som začal robiť Mafstory, tak to jednoducho vystúpilo na povrch, že ona hrá v divadle a ja v telke a ľudia sa na ulici obzerajú, pýtajú autogramy. A to nerobí tomu druhému človeku dobre, že robí síce poctivo v divadle, ale predsa len tá televízia dokáže urobiť viac tej masmediálnej podpory alebo PR,” povedal nám. 

V sitkome ale nevydržal do konca. Pre jeho nespoľahlivosť, keď sa viackrát nedostavil na nakrúcanie, bolo jeho pôsobenie v Mafstory ukončené. „Každý môže v živote zakopnúť a spadnúť. Podstatné je vedieť sa z tej zeme zdvihnúť. Ja som mal v tom čase veľké problémy s bývalou partnerkou, rozišli sme sa a ja som to nezvládol. Dostal som sa do stavu, keď mi bolo všetko jedno,“ citoval ho v minulosti magazín Život.  

Odhalenie z minulosti: Fratrič
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív RF)

Viac o téme: Roman Fratrič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu