Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nové basketbalové HVIEZDY? Sústredená Malachovská, Sexi Haydu a... Cifrovej snúbenec to ZABIL!

Zobraziť galériu (23)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa jedno z bratislavských kín zaplnilo "novými basketbalovými hviezdami". Išlo o naše slovenské celebrity, ktoré si prišli užiť film Air so špičkovým obsadením. A práve basketbalová lopta, ktorá bola na premiére pripravená ako rekvizita, zaujala všetkých pozvaných. Poniektorí hostia si chceli vyskúšať povestný "spin" na prste. Pozrite, ako im to išlo!

O večerný program mali nadšenci filmového umenia postarané! Včera sa v jednom z bratislavských kín konala premiéra filmu Air. Americký počin, zas a znova, prilákal pred premietacie plátno mnoho známych tvárí zo slovenského šoubiznisu. Podobne ako na filme Creed III., aj tentoraz dostali celebrity do rúk rekvizity. Takto sa s basketbalovou loptou popasovali!

Ako sme si už všimli, Slováci si radi zájdu do kina nielen na slovensko-české filmy, ale aj na tie zahraničné. Túto príležitosť využila aj moderátorka Iveta Malachovská, ktorá s radosťou zapózovala aj s "basketbalkou". Pred objektívom sa pokúsila aj o zatočenie lopty na prste, pri ktorom bola sústredená až tak, že si neustrážila svoj jazyk. Síce jej to nevyšlo, ale aj pokus sa ráta!

Iveta Malachovská
Zobraziť galériu (23)
Iveta Malachovská  (Zdroj: Ján Zemiar)

Iveta Malachovská
Zobraziť galériu (23)
Iveta Malachovská  (Zdroj: Ján Zemiar)

Herečka Karin Haydu ani tentoraz nesklamala a do kina zavítala, ako sme už pri nej zvyknutí, ako poriadna sexica. Dravosť jej doslova srší z očí. Síce mala na nohách obuté čižmy s podpätkom, ale ani to ju neodradilo od "športovej aktivity" a spokojne si pred fotografom zadriblovala s basketbalovou loptou. Ale jej to pristane. Čo poviete?

Karin Haydu
Zobraziť galériu (23)
Karin Haydu  (Zdroj: Ján Zemiar)

No a na záver to najviac "zabil" snúbenec Evy Cifrovej! Po niekoľkých predchádzajúcich nevydarených pokusoch o "spin" lopty sa to práve jemu konečne podarilo a dá sa povedať, že trošku aj zamachroval. Jeho výška by aj korešpondovala s výškou basketbalistu. Tak čo, dá sa Lukáš na novú kariéru?

Eva Cifrová so snúbencom Lukášom
Zobraziť galériu (23)
Eva Cifrová so snúbencom Lukášom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Životopisnú športovú drámu si nenechali napríklad ujsť ani bývalá moderátorka Lucia Forman Habancová s partnerom, Petra Batthyány či politik Juraj Droba s manželkou. A ani oni, rovnako ako ich kolegovia, nepohrdli spomínanou rekvizitou. Viac fotografií z kinopremiéry si môžete pozrieť v našej galérii nižšie. A oddnes si môžete film Air pozrieť aj v našich kinách!

Viac o téme: Karin HayduEva CifrováIveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu