Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Patrasová po FIASKU pred kamerou: Zareagovala na slová o OPITOSTI... Moderátori sa proti mne SPIKLI!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Nova)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sa herečka Dagmar Patrasová (66) postarala o poriadny rozruch. V relácii Raňajky s Novou sa pred kamery posadila v stave, že si mnohí mysleli, že je opitá. Po zmätočných reakciách na jej výstup prišlo k tomu, že sa rozhodla obhájiť!

Celé Dádino účinkovanie pôsobilo... Povedzme, že veľmi rozpačito. Herečka sa pred kamery posadila opuchnutá, hovorila zmätene a miestami ťažko hľadala slová. Zdroj z televízie ju dokonca obvinil, že bola opitá. To ale Patrasová absolútne popiera a hovorí, že za jej stav môže chrípka.

„K tomu, čo sa píše, len toľko, že som do Novy išla s chrípkou a horúčkou. Moja chyba. Kto chce psa biť, vždy si palicu nájde. Nemala som tam chorá chodiť,“ odôvodnila Patrasová svoj stav, ktorý sa vraj stále nelepší. „Ako to prechádzam, tak sa ma chrípka drží,“ povedala herečka pre český portál extra.cz. 

Patrasová po FIASKU pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Nova)

A potom sa pustila do samotných moderátorov relácie raňajky s Novou. Tí sa vraj proti nej skrátka spikli. Moderátori ale jej vyjadrenia nenechali len tak. „Myslím, že sme pani Patrasovú veľmi podporili práve kvôli jej stavu, teda ako to len šlo, a s kolegyňou podali profesionálny výkon, teda povedané vo všetkej skromnosti,“ vyjadril sa Pavel Svoboda.

Jeho kolegyňa zareagovala o čosi miernejšie. „Mám Dádu ráda a to je jediné, ako na to budem reagovať,“ vyjadrila sa Miluše Bittnerová. Za výkonom svojich ľudí stojí aj TV Nova. „TV Nova stojí za prácou svojich moderátorov, predviedli dobrý výkon a mrzí nás, ak má niekto iný názor,“ ohradili sa v stanovisku, ktoré poslali redakcii českého Blesku.

Patrasová po FIASKU pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Nova)

Viac o téme: Dáda PatrasováTV NOVA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu