Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalý markizácky ženích Honzík Novotný: ROZVÁDZA SA a... v spoločnosti s frajerkou!

Honzík Novotný Zobraziť galériu (2)
Honzík Novotný (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V šou Nevesta pre milionára pravú lásku nenašiel, ale nakoniec sa aj tak oženil so Slovenkou. Honzík Novotný však aktuálne dúfa, že čoskoro bude už rozvedený. A do spoločnosti priviedol svoju "novú" známosť.

Honzík Novotný si kedysi hľadal ženu v šou Nevesta pre milonára, ktorá sa aktuálne vrátila na obrazovky pod názvom Ruža pre nevestu. No s víťazkou Veronikou nezostal. Namiesto toho sa oženil so Žilinčankou Monikou, s ktorou má dve deti. 

Približne 5 rokov po svadbe sa však prevalila Monikina nevera. A v Honzíkovom náručí sa objavila Marzina Jendrušáková zo šou Pláž 33. Šťastne zamilovaní ale vydržali len dva roky. A dnes už má podnikateľ po svojom boku inú krásku - opäť Slovenku, s ktorou sa objavil na priamom prenose Let‘s Dance. 

Honzík Novotný s priateľkou
Zobraziť galériu (2)
Honzík Novotný s priateľkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pre verejnosť je tento vzťah síce novinkou, no párik je spolu už nejaký ten čas. „Volá sa Petra a sú spolu dva roky,” zistili sme od nášho zdroja. Dvojica sa podľa našich informácií zoznámila v Španielsku, kde Honzík trávi čoraz viac času a Petra tam tiež žije. 

A hoci odvtedy, ako sa prevalil krach Novotného manželstva, ubehlo už dosť času, bývalý televízny ženích je stále oficiálne ženatý. „Ešte áno,” prezradil pre Markízu, no dodal, že čoskoro už bude snáď šťastne rozvedený. 

Viac o téme: Honzík Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu