Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kráska z Love Islandu v ÚZKOSTIACH: NEUVERÍTE, kde to na ňu prišlo!

Natálie Kočendová Zobraziť galériu (11)
Natálie Kočendová (Zdroj: Profimedia/ Instagram N.K.)

PRAHA - Miss Českej republiky 2020 Natálie Kočendová (22) našla v reality šou Love Island svoju spriaznenú dušu a po boku Davida Vitáska je šťastná aj po odchode z ostrova. Bohužiaľ, jej šťastie narušil nepríjemný zážitok z fitnesscentra.

V markizáckej šou Love Island ako bombshell pobláznila hlavu nejednému fešákovi, no nakoniec si jej srdce získal David Vitásek, s ktorým aj naďalej udržuje vzťah. Po skončení reality šou spolu trávia naozaj veľa času, no zároveň si doprajú aj čas pre seba.

Kráska z Love Islandu
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV Markíza)

Natalie si svoje dokonalé krivky pravidelne udržuje vo fitku a celkom často "kŕmi" aj svojich fanúšikov vždy vysmiatymi fotkami a pozitívnym naladením. No tentokrát to tak nebolo. Dnes síce bola vo fitnesscentre, no dlho sa tam nezdržala. 

„Išla som po prvýkrát od presťahovania sa do nového fitka. Bolo tam toľko ľudí , že som dostala úzkosť. Zaliezla som si do tejto prázdnej miestnosti, kde som to rozdýchavala asi 10 minút a išla som domov. Aj také sú dni,“ napísala kráska na sociálnej sieti k fotografii, kde vidno, ako je vždy usmievavá plavovláska zrazu v úplne inom emočnom rozpoložení.

Natálie Kočendová v úzkostiach
Zobraziť galériu (11)
Natálie Kočendová v úzkostiach  (Zdroj: Instagram N.K.)

Takýto emocionálny stav vyznačujúci sa napätosťou, znepokojenosťou a nervozitou nie je pre nikoho príjemný a pocit strachu z ničoho je v mnohých situáciách až zarážajúci. 

S Natáliou sme sa skúšali spojiť, no zatiaľ sa nám k danej situácii nevyjadrila. Pevne však veríme, že takýchto nepríjemných stavov bude zažívať čo najmenej.

Viac o téme: Natálie Kočendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu