Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tomáš Maštalír o EROTICKÝCH scénach: Je to súčasť mojej práce, ale… V TOMTO prípade by ohrnul nosom!

Monika Horváthová a Tomáš Maštalír v markizáckom seriáli Klamstvo Zobraziť galériu (14)
Monika Horváthová a Tomáš Maštalír v markizáckom seriáli Klamstvo (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Herec Tomáš Maštalír (45) patrí bezpochyby medzi hercov s veľkou charizmou, sexepílom a s podmanivou farbou hlasu. Často sa musí vo svojej práci popasovať aj s odvážnejšími scénami s nežným pohlavím.

Rozhovor s Tomášom Maštalírom (Zdroj: Maarty Von B)

Obľúbený slovenský herec Tomáš Maštalír je obsadzovaný do veľkých projektov – väčšinou sú to hlavné úlohy a niet sa čomu čudovať. Svoje herecké umenie hojne predvádza na doskách, ktoré znamenajú svet, ale aj na pľaci pred kamerou.

Tomáš Maštalír
Zobraziť galériu (14)
Tomáš Maštalír  (Zdroj: Ján Zemiar)

Aktuálne hviezdi v markizáckej novinke s názvom Klamstvo. Na premiére v poradí už tretieho tohtoročného seriálového esa sme nechýbali ani my a Tomáša sme sa rozhodli spýtať aj na pikantnejšie otázky. Veď je vnímaný ako lámač ženských sŕdc a jeho postavy sa potýkajú aj s intímnejšími scénami.

Monika Horváthová a Tomáš Maštalír v markizáckom seriáli Klamstvo
Zobraziť galériu (14)
Monika Horváthová a Tomáš Maštalír v markizáckom seriáli Klamstvo  (Zdroj: TV Markíza)

Aktuálne je v spomínanej novinke jeho partnerkou Monika Horváthová. „Pred kamerami sme sa s Monikou stretli prvýkrát, ale máme už niečo spolu odohraté v divadle, takže sa poznáme v podstate už dosť dlho, ale v takomto hereckom vzťahu sme sa ešte nestretli a myslím, že tá spolupráca bola v pohode a dúfam, že nám divák uverí,“ povedal Tomáš v úvode rozhovoru pre Topky.sk.

A ako to už býva zvykom, nechýbajú ani už zmienené odvážnejšie klapky, kedy to medzi nimi poriadne iskrí. „Keď je to v príbehu potrebné, tak celkom prirodzene, ako aj ja a všetci a každý účastník má pocit, že to tam patrí. Keby to tam nepatrilo a malo by to byť len na efekt, tak človek akože trochu vrtí nosom, či to tam naozaj treba alebo nie,“ poznamenal herec otvorene, čím dal najavo, že je pre neho určite dôležité opodstatnenie takejto scény.

Monika Horváthová a Tomáš Maštalír v markizáckom seriáli Klamstvo
Zobraziť galériu (14)
Monika Horváthová a Tomáš Maštalír v markizáckom seriáli Klamstvo  (Zdroj: TV Markíza)

Samozrejme, pristupuje k tomu ako profesionál a so všetkou zodpovednosťou. „Máme na to inú optiku ako bežný nezainteresovaný divák. Aj to je súčasťou našej práce,“ dodal umelec.

To, ako sa s tým popasoval v strhujúcej dramatickej novinke Klamstvo, môžete sledovať aj vy na TV Markíza a v predstihu na Voyo a v našom rozhovore vyššie sa dozviete viac aj o Tomášových začiatkoch a nielen to.

Viac o téme: Tomáš MaštalírMonika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu