Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšie mená z Let's dance sú vonku: Dve obľúbené herečky a... Uuu, ďalší exotický fešák!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza v poslednom období začína oznamovať mená účastníkov, ktorí si zatancujú v najbližšej sérii Let's dance. Nedočkaví diváci sa najprv dozvedeli o hokejistoch Mariánovi Gáboríkovi a Borisovi Valábikovi a tiež kubánskom fešákovi Mariovi Cimarrovi, no a teraz... Poznáme ďalšie mená!

V pondelok ráno vyšla televízia von aj s ďalšími tromi menami budúcej súťažnej zostavy. Na parket sa už onedlho postaví Jana Kovalčíková, ktorá sa do povedomia širšej verejnosti dostala najmä vďaka populárnemu seriálu Oteckovia, kde stvárnila temperamentnú Emu. 

Ďalšie mená z Let's
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kovalčíková však nebude jedinou herečkou v celebritnej skupinke. O titul kráľovnej tanečného parketu zabojuje aj Helena Krajčiová. Nádielku časti nových mien Markíza nateraz uzavrela mužom. Konkrétne ide o exotického fešáka Victora Ibaru, ktorého diváci poznajú zo seriálu Druhá Šanca. 

Ďalšie mená z Let's
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook HK)

A predstaviteľ feši lekára sa podľa všetkého už teraz nevie dočkať toho, kedy sa do tancovania vrhne naplno. „Veľmi sa teším, že budem môcť byt súčasťou Let's Dance 2023. Vyskúšať si parket, vyskúšať si, aké je to naučiť sa tanec za jeden týždeň. Mám obrovský rešpekt, ale aj obrovskú radosť, že toto budem môcť absolvovať. A dúfam, že som od tatina chytil nejaké africké rytmy a gény a že tam niečo odtancujem,“ povedal pre web markiza.sk nadšený Victor.

Nuž, zatiaľ to vyzerá na naozaj slušnú zostavu. Tak čo, tešíte sa aj vy?

Ďalšie mená z Let's
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Helena KrajčiováLet's danceJana KovalčíkováVictor Ibara2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu