Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čerství RODIČIA Vinczeovci: Každú nedeľu budú na Let's Dance... Takto to vyriešili s dieťaťom!

Adela Vinczeová a Viktor Vincze budú tvárami Let's Dance aj tento rok.
Adela Vinczeová a Viktor Vincze budú tvárami Let's Dance aj tento rok. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo sa na verejnosť dostala informácia, že Viktor Vincze a Adela Vinczeová sa stali adoptívnymi rodičmi. Doma už majú bábätko, kvôli ktorému dvojica upravila aj svoje pracovné plány. O to väčším prekvapením bola správa, že v blížiacej sa šou Let's Dance uvidíme oboch z nich. Adelu v úlohe porotkyne a Viktora ako moderátora. Mnohí sa preto pýtali, kto bude zatiaľ na ich malý poklad dávať pozor. Takto to bude!

Adela Vinczeová a Viktor Vincze sa koncom minulého roka dočkali vytúženého dieťaťa. Nemôžu o ňom ešte nič prezradiť, kým to celé nebude oficiálne. Aj preto dvojica aktuálne prehodnocuje každú pracovnú ponuku a doma trávi čo najviac voľného času.

Galéria: Adela a Viktor Vinczeovci tvoria krásny pár

O to väčším prekvapením bola správa, že v pripravovanej šou Let's Dance sa objavia obaja. Znamená to teda, že celý nedeľný večer bude dvojica mimo domu, čo vzhľadom na fakt, že majú doma bábätko, vyvolalo mnohé otázky. A moderátor aktuálne na tú základnú - s kým dieťatko bude, odpovedal. 

„Naše účinkovanie v Let's Dance bolo dohodnuté dávno predtým, než nám dieťa prišlo do rodiny. Adelke vychádza Markíza v ústrety v rámci účasti na generálke, aby mohla byť v nedeľu doma čo najdlhšie, čo ja ako moderátor nemôžem. Dieťatko pôjde následne spať ešte pred štartom priameho prenosu a ten si potom u nás pozrú naši susedia - Adelkini rodičia,“ vysvetlil pre pluska.sk Vincze.

„Navyše to máme odkonzultované s psychológmi a sociálnymi pracovníkmi. Dieťa je stále iba s nami a nonstop, čiže tri hodiny za týždeň s babkou a dedom určite zvládnu všetci zúčastnení. Ideme do práce, nie hrať automaty,“ dodal moderátor. 

Viac o téme: Let's DanceViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu