Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Extrémne SEXI Kormúthová: Exmoderátorka spôsobila ošiaľ!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (3)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Instagram KK)

SEYCHELY - Bývalá moderátorka Kristína Kormúthová patrí k tým, čo sa rozhodli začiatok roka stráviť v exotike. Každému bolo jasné, že sa verejnosť dočká aj fotografií z pláže. Ale že pôjde o takú sexi nálož... Fúúúú!

Kristína Kormúthová parí k ženám ktoré svoj vzhľad v žiadnom prípade nezanedbávajú. A rovnako, ako si dáva záležať na žiariacej pleti a upravenej tvári, môže sa pýšiť aj perfektnou postavičkou. 

Aktuálne ju ukazuje na pláži na Seychelách, ale fotodokumentácie sa, samozrejme, dočkali aj fanúšikovia na sociálnej sieti. Brunetka zvolila takzvané celé plavky, ale... Fúúú!

Ak by boli červené, pamätníkom by určite pripomenuli sexi kúsok, ktorý vytiahla postava Pamely Anderson v Pobrežnej hliadke vo svoj prvý deň. Mitch sa jej vtedy spýtal, kam si chce na to "červené nič" našiť znak Pobrežnej hliadky. 

Extrémne SEXI Kormúthová: Exmoderátorka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KK)

Kormúthová týmto modelom vyvolala vlnu komplimentov, ktoré jej pristáli na profile na sieti Instagram od mnohých mužov. Ošiaľ ale vyvolala aj u žien. Tie totiž okamžite chceli rovnaké plavky. „Ste sa o ne pobili,” informovala Kristína svoje fanúšičky. Nuž, snáď si uvedomujú, že plavky samotné nestačia... Treba mať na ne aj tip-top postavičku ako Kristína. Veď pozrite na ňu – bohyňa! 

Extrémne SEXI Kormúthová: Exmoderátorka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KK)

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu